24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H ΔΕΗ σου στέλνει δωρεάν στο σπίτι σου ηλεκτρολόγο ή κλειδαρά!?!? Μάθε πότε…

Η ΔΕΗ, μέσω του ΔΕΗ myHome Enter+ και της υπηρεσίας επείγουσας τεχνικής βοήθειας, προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν… επίσκεψη από υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, κλειδαρά και τεχνικό υαλοπινάκων δωρεάν.

Πιο αναλυτικά, το ΔΕΗ myHome Enter+ είναι ο συνδυασμός του βασικού οικιακού προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ με υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας για το σπίτι 12μηνης διάρκειας, με υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, κλειδαρά και τεχνικό υαλοπινάκων.

Ποιες ειδικότητες καλύπτει η υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας; Και πόσες φορές μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία;

Καλύπτει 4 ειδικότητες:

Ηλεκτρολόγο
Υδραυλικό
Τεχνικό υαλοπινάκων
Κλειδαρά
Έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Ασφαλιστικού Προγράμματος συνολικά πέντε (5) φορές για κάθε μία ετήσια Ασφαλιστική Περίοδο. Συγκεκριμένα μέχρι δύο (2) φορές υδραυλικό, ηλεκτρολόγο και τεχνικό υαλοπινάκων και μία (1) φορά κλειδαρά.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο