20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ξέρεις πως… Η ρύθμιση στον ήχο του κινητού “τρώει” την μπαταρία σου;;;;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ισχύ και την αντοχή της μπαταρίας του κινητού μας. Από το ίδιο το μοντέλο του κινητού μέχρι τις εφαρμογές που έχουμε στο παρασκήνιο, αλλά και το πιο απλό που είναι η χρήση που κάνουμε.

Υπάρχει, όμως, και ένας παράγοντας και μία ρύθμιση που δεν μας πάει στο μυαλό ότι επηρεάζει την ισχύ της μπαταρίας του κινητού μας. Και αυτό έχει να κάνει με τον ήχο. Ήξερες για παράδειγμα ότι όταν έχεις σε δόνηση το κινητό την ώρα που χτυπάει τότε καταναλώνεται περισσότερη μπαταρία;

Και μπορεί όταν το έχεις αθόρυβο, αυτή η δόνηση να είναι απαραίτητη αλλά για ξανασκέψου ότι μάλλον όταν το έχεις στο δυνατό δεν την χρειάζεσαι. Έτσι το σίγουρο είναι ότι θα γλιτώνεις αρκετή μπαταρία από το κινητό σου.

Αυτό σε συνδυασμό με τη χρήση εφαρμογών θα σε βοηθήσει να την διατηρείς για περισσότερη ώρα.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο