16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με αφορμή τα όγδοα της γενέθλια, η Tronsmart παρουσιάζει τα νέα Bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά Apollo Air και Apollo Air+

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm® με υποστήριξη κωδικοποίησης aptX™, Τεχνολογία Μετάδοσης Στερεοφωνικού Σήματος TrueWireless™ Stereo Plus (TWS Plus), Υβριδική Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου (Hybrid ANC), έξι μικρόφωνα, έξυπνο έλεγχο μέσω εφαρμογής στο κινητό με λειτουργία Equalizer και χειρισμό μέσω κουμπιών αφής πολλαπλών λειτουργιών. Επιπλέον, το μοντέλο Air+ διαθέτει λειτουργία ασύρματης φόρτισης και αισθητήρα ανίχνευσης αυτιού για αυτόματη παύση του ήχου, αν τα βγάλουμε από τα αυτιά μας.

Δείτε ένα βίντεο επίδειξης των ακουστικών εδώ.

ΛΟΝΔΙΝΟ 15 Ιουνίου 2021:  Η εταιρεία τεχνολογίας  Tronsmart που σήμερα γιορτάζει τα όγδοα γενέθλιά της, παρουσιάζει τα νέα Bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά Apollo Air και Apollo Air+. Διαθέτουν τις κορυφαίες τεχνολογίες TWS Plus και Hybrid ANC. Ακόμα είναι εξοπλισμένα με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Qualcomm QCC3046 και προσφέρουν υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου μέχρι και 35dB. Τα Tronsmart  Apollo Air είναι διαθέσιμα από το Geekbuying στο ποσό των 58 €, ενώ τα Apollo Air+ είναι διαθέσιμα στα 83 €. Για να γιορτάσει τα όγδοα γενέθλιά της η Tronsmart χαρίζει και πολλά δώρα! Το μεγαλύτερο είναι μια επετειακή συλλεκτική κασετίνα με προϊόντα τεχνολογίας συνολικής αξίας πάνω από 500 δολάρια. Υπάρχουν όμως κι άλλα πολλά δώρα, συμπεριλαμβανομένων των Air και Air+, αλλά και εκπτώσεις για τις επόμενες αγορές μας. Περισσότερα μπορούμε να δούμε εδώ.

Όπως είπαμε, τα νέα ακουστικά Air και Air+ διαθέτουν υβριδική ακύρωση θορύβου ANC, η οποία εξουδετερώνει έως και 35dB  θορύβου, σε όλο το εύρος ηχητικών συχνοτήτων. Οι διαθέσιμες λειτουργίες ANC είναι τρεις: Ακύρωση θορύβου cVc  8.0 που μας επιτρέπει να απομονώνουμε πλήρως του θορύβους και να επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας. Λειτουργία ANC Off, ώστε να μπορούμε να ακούμε μουσική χωρίς απόλυτη απομόνωση από το περιβάλλον και λειτουργία Πλήρους Ακρόασης των θορύβων του περιβάλλοντος. Αυτή είναι χρήσιμη όταν για παράδειγμα φοράμε τα ακουστικά ενώ κάνουμε ποδήλατο και θέλουμε να ακούμε τους διάφορους ήχους του περιβάλλοντος, για λόγους ασφαλείας.

Τα ακουστικά διαθέτουν ακόμα συνολικά έξι μικρόφωνα, δύο Feedforward, δύο Feedback και δύο ομιλίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αποτελεσματική μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος, προς κάθε κατεύθυνση. Συγκεκριμένα τα μικρόφωνα  Feedback μειώνουν τους θορύβους χαμηλών συχνοτήτων και τα μικρόφωνα Feedforward μειώνουν τους θορύβους υψηλών και μέσων συχνοτήτων.

Ο κορυφαίος επεξεργαστής QCC3046 της Qualcomm, με υποστήριξη αποκωδικοποίησης ήχου aptX™, επιτρέπει ταχύτερη μετάδοση και ελάχιστη καθυστέρηση απόκρισης του ήχου και στα δύο μοντέλα. Μάλιστα τα Apollo Air+ υποστηρίζουν τη νέα βελτιωμένη αποκωδικοποίηση ήχου aptX™ Adaptive, παρέχοντας ακόμα καλύτερης πιστότητας ήχο. Ακόμα η προηγμένη τεχνολογία μετάδοσης στερεοφωνικού σήματος TrueWireless™ Stereo Plus (TWS+) εξασφαλίζει την ταυτόχρονη λήψη σήματος Bluetooth, τόσο από το αριστερό όσο και από το δεξί ακουστικό. Τα περισσότερα ακουστικά TWS χρησιμοποιούν απλή στερεοφωνική τεχνολογία TrueWireless. Σε αυτή το ένα ακουστικό λαμβάνει πρώτα το σήμα και στη συνέχεια το μεταδίδει στο άλλο ακουστικό, προκαλώντας έτσι μικρή καθυστέρηση στον ήχο.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν την τελευταία έκδοση Bluetooth 5.2 για ταχύτερη μετάδοση σήματος και αδιάκοπη ροή μουσικής. Τα ηχεία γραφενίου των ακουστικών προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και η αδιάβροχη πιστοποίηση  IP45 εξασφαλίζει και στα δύο μοντέλα απροβλημάτιστη λειτουργία, χωρίς να επηρεάζονται από υγρασία, ιδρώτα και από πιτσιλιές νερού.

Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των Air και Air+ είναι η δυνατότητα χειρισμού τους μέσω εφαρμογής από το κινητό. Μεταξύ άλλων η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουμε προκαθορισμένες ρυθμίσεις Equalizer, ανάλογα με την μουσική που ακούμε. Ακόμα μπορούμε να αλλάζουμε τις λειτουργίες που ενεργοποιούνται όταν πατάμε τα κουμπιά αφής των ακουστικών, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Το Apollo Air και Air+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έως και 5 ώρες με μία μόνο φόρτιση και έως 20 ώρες συνολικά, όταν τα χρησιμοποιούμε τη θήκη φόρτισης.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά των Apollo Air+:

Τα Tronsmart  Apollo Air+ έχουν μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά. Αναφέραμε ήδη για την υποστήριξη της νεότερης αποκωδικοποίησης ήχου aptX™ Adaptive. Ακόμα διαθέτουν αισθητήρα αυτιού. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα βγάζουμε από τα αυτιά, αυτόματα σταματά η αναπαραγωγή του ήχου. Όταν τα τοποθετούμε στα αυτιά μας, ο ήχος αρχίζει πάλι. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αφού συμβάλει στην καλή διαχείριση της μπαταρίας, προσφέροντας τη μέγιστη διάρκειά της. Ένα ακόμα πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι η ασύρματη φόρτιση που υποστηρίζει η θήκη – φορτιστής των Apollo Air+, με χρήση οποιασδήποτε ασύρματης βάσης φόρτισης. Η ασύρματη φόρτιση είναι σίγουρα μια πολύ πρακτική δυνατότητα.

Τα Tronsmart Apollo Air είναι διαθέσιμα από τη Γερμανική αποθήκη του Geekbuying στα 58 € περίπου.

Τα Tronsmart Apollo Air+  είναι διαθέσιμα από τη Γερμανική αποθήκη του Geekbuying στα 83 € περίπου.

Η παράδοση γίνεται σε επτά μέρες το πολύ, χωρίς επιπλέον έξοδα τελωνείου.

Εικόνες των δύο μοντέλων είναι διαθέσιμες εδώ.

Συγκριτικό πίνακα χαρακτηριστικών μεταξύ των Apollo Air+, των Apple AirPods Pro και των Sony WF-1000XM3:

Τεχνικά χαρακτηριστικά των Tronsmart Apollo Air και Apollo Air+:

APOLLO AIR APOLLO AIR+
Υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου 35dB πλήρους φάσματος συχνοτήτων (Hybrid ANC) 35dB full frequency hybrid active noise cancelling.
Κορυφαίος Επεξεργαστής Qualcomm QCC3046. Κορυφαίος Επεξεργαστής Qualcomm QCC3046.
Υψηλής ποιότητας αποκωδικοποίηση ήχου Qualcomm® aptX™. Υψηλής ποιότητας αποκωδικοποίηση ήχου Qualcomm® aptX™ και aptX™ Adaptive.
Ηχεία από γραφένιο για εξαιρετική ποιότητα ήχου. Ηχεία από γραφένιο για εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Τρεις λειτουργίες ANC για διαφορετικά σενάρια χρήσης. Τρεις λειτουργίες ANC για διαφορετικά σενάρια χρήσης.
Έξι μικρόφωνα με τεχνολογία cVc  8.0 για κρυστάλλινες κλήσεις. Έξι μικρόφωνα με τεχνολογία cVc  8.0 για κρυστάλλινες κλήσεις.
Προηγμένη τεχνολογία μετάδοσης στερεοφωνικού σήματος TWS+. Προηγμένη τεχνολογία μετάδοσης στερεοφωνικού σήματος TWS+.
Bluetooth έκδοσης 5.2. Bluetooth έκδοσης 5.2.
Έξυπνος έλεγχος μέσω εφαρμογής με ρυθμίσεις Equalizer και παραμετροποίηση χειρισμού. Έξυπνος έλεγχος μέσω εφαρμογής με ρυθμίσεις Equalizer και παραμετροποίηση χειρισμού.
Πρακτική δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.
Λειτουργία ανίχνευσης του αυτιού.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Tronsmart:

H Tronsmart ιδρύθηκε το 2013 και γιορτάζει τα όγδοα γενέθλιά της τον Ιούνιο του 2021. Είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τεχνολογίας. Τα προϊόντα της προτείνονται από μεγάλα ονόματα του χώρου όπως είναι η Qualcomm, το Forbes, η Yahoo και πολλές άλλες εταιρείες και μέσα ενημέρωσης. Το 2018 ο Luis Suarez έγινε επίσημος πρεσβευτής των προϊόντων της. Η εταιρεία έχει ραγδαία εξέλιξη και σήμερα πουλάει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες, σε Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Έχει πάρει περισσότερα από 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας SoundPulse®. Βασικό μέλημα της Tronsmart  είναι να διευκολύνει τη ζωή των πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης.

Ο ιδρυτής της Tronsmart, Eric Cheng, είναι ένας ενθουσιώδης ηλεκτρονικός ο οποίος το 2008 χρησιμοποίησε τον πρώτο του μισθό για να δημιουργήσει ένα μικρό εργαστήριο, όπου αποσυναρμολογούσε τεχνολογικά προϊόντα, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τη σχεδίασή τους. Κατοικούσε στη Shenzhen, που θεωρείται η Silicon Valley της Ασίας, οπότε μπορούσε εύκολα να βρίσκει εξαρτήματα στην τοπική αγορά για να φτιάχνει τις μοναδικές ηλεκτρονικές συσκευές του. Έτσι ο Eric απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην κατανόηση των ηλεκτρονικών που στη συνέχεια τη χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων και οικονομικών gadgets. Ο Eric συνεργάστηκε με μια αξιόλογη ομάδα τεχνικών και κατάφερε να βγάλει τα πρωτότυπα δημιουργήματά του στη μαζική παραγωγή. Έτσι το 2013, γεννήθηκε το εμπορικό σήμα της «Tronsmart».

Δείτε την πορεία ανάπτυξης προϊόντων της Tronsmart:

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο