15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Δεν θα δείχνει πια η αρχική σελίδα του YouTube διαφημίσεις με αλκοόλ και χαρτοπαίγνια!

Πριν από λίγες μέρες, το YouTube ανακοίνωσε ότι απαγορεύει ορισμένους τύπους διαφημίσεων από την κεντρική σελίδα του ιστότοπου. Σύμφωνα με το YouTube, οι πολιτικές διαφημίσεις ή οι καμπάνιες, το αλκοόλ, ο τζόγος και τα ναρκωτικά δεν επιτρέπονται πλέον. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημίσεις με αυτά τα περιεχόμενα δεν θα εμφανίζονται πλέον στην πρώτη σελίδα του YouTube και στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Αρχική σελίδα YouTube

Το YouTube έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφημιζόμενους ότι δεν θα επέτρεπε πλέον στους διαφημιζόμενους να κάνουν κράτηση για διαφημίσεις Masthead για ολόκληρη την ημέρα. Οι σημερινές αλλαγές βασίζονται στις προσαρμογές του προηγούμενου έτους. Όταν ανοίγετε την αρχική σελίδα του YouTube, η μεγάλη διαφήμιση που εμφανίζεται στην κορυφή είναι οι διαφημίσεις Masthead. Για παράδειγμα, την ημέρα των εκλογών το 2020, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επένδυσε χρήματα στη διαφήμιση, καταλαμβάνοντας μια σημαντική θέση στην αρχική σελίδα. Το YouTube έχει απαγορεύσει τις κρατήσεις όλη την ημέρα και την αντικατέστησε με πιο στοχευμένες μορφές.

Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε σε μια δήλωση: «Θα αξιολογούμε τακτικά τις απαιτήσεις της διαφήμισης για να εξισορροπήσουμε τις ανάγκες των διαφημιζόμενων και των χρηστών. Πέρυσι, προσαρμόσαμε τη διαδικασία κράτησης των διαφημίσεων Masthead. Η σημερινή προσαρμογή βασίζεται στην προηγούμενη προσαρμογή. Πιστεύουμε ότι οι νέες αλλαγές θα προσφέρουν στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία. Η προσαρμογή τίθεται σε ισχύ αμέσως.

Το YOUTUBE ΤΩΡΑ επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν τον αριθμό των dislike

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του YouTube, ανεξάρτητα από την ανάρτηση λογαριασμού υψηλής επισκεψιμότητας, έχει μεγάλη επιρροή. Επί του παρόντος, το YouTube είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία ροής βίντεο στον κόσμο. Ό, τι περιεχόμενο χρειάζεστε είναι κάπου στο YouTube. Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το μετρητή “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει” για να προσδιορίσουν αν αξίζει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο. Ωστόσο, σύντομα θα γίνει πολύ πιο δύσκολο να γίνει αυτό. Πολλοί χαίρονται για αυτή τη νέα αμφιλεγόμενη λειτουργία που επιτρέπει στους συγγραφείς να κρύβουν τον μετρητή των αντιπαθειών κάτω από τα βίντεο τους.

Αρχικά, αυτή η λειτουργία αποκρύπτει και τον μετρητή “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει”. Ωστόσο, η νέα ενημέρωση προσθέτει πλέον περισσότερη εξατομίκευση για να κάνει τους χρήστες να αποκρύπτουν μόνο τον μετρητή αντιπάθειας. Προφανώς, μόνο πολύ κακό περιεχόμενο θα επιλέξει αυτήν τη λειτουργία.

Το YouTube είπε

Σε απάντηση στα σχόλια των δημιουργών σχετικά με τις καμπάνιες ευεξίας και στοχοθέτησης αντιπαράθεσης, δοκιμάζουμε μερικά νέα σχέδια που δεν δείχνουν το πλήθος των αντιπαθειών του κοινού. Εάν συμμετέχετε σε αυτό το μικρό πείραμα, ενδέχεται να εντοπίσετε ένα από αυτά τα σχέδια τις επόμενες εβδομάδες.

Δημιουργοί, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε τον ακριβή αριθμό επισημάνσεων “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει” στο YouTube Studio. Για τους θεατές, εάν συμμετέχετε στο πείραμα, μπορείτε ακόμα να σας αρέσει ή να μην σας αρέσει ένα βίντεο για να μοιράζεστε σχόλια με τους δημιουργούς και να συμβάλλετε στη ρύθμιση των προτάσεων που βλέπετε στο YouTube.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο