22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Redmi Note 10S… S… Όπως λέμε Σκ@τ@ ???

Ίσως οι προσδοκίες μου να ήταν μεγάλες γιατί το Redmi note 10 μου άφησε πολύ καλή “γεύση”… οπότε λέω το S θα είναι Super… αααααμ έλα που δεν είναι!!!

Ίσως είναι το πιο ‘Ανέτοιμο” κινητό που μας έδωσε φέτος η Xiaomi και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να κυκλοφορεί έτσι.

Δεν ξέρω τι σου είπαν, τι διάβασες, αν το πήρες ή όχι (γιατί κι εγώ αγορασμένο το έχω), δεν ξέρω αν στο διαφήμισαν καλά ή σου είπαν πόσο καλό και όμορφο είναι χωρίς στην ουσία και στην πραγματικότητα να σου δείξουν καμία πραγματική εικόνα, παρά μόνο νούμερα – νούμερα – νούμερα… μπλά μπλά μπλά….

Δεν με νοιάζει αν το έχεις και θα ξενερώσεις με αυτά που θα δεις και θα ακούσεις.
Ένα πράγμα μόνο με νοιάζει να σου δείξω την αλήθεια χωρίς κοψίματα και μονταρισμένες μαγικές εικόνες.
Το κινητό θέλει πολύ δουλειά από την Xiaomi μέσω αναβαθμίσεων για να γίνει σωστό και δεν θα σου πρότεινα τουλάχιστον τώρα να το αγοράσεις.

Αν παρόλα αυτά θέλεις να κάνεις του κεφαλιού σου μπορείς να το πάρεις από το Banggood εδώ: https://bit.ly/3yZnLgL
και να στηρίξεις και το κανάλι

Δες το βίντεο του Redmi Note 10 εδώ: https://youtu.be/ynrbY5wRsag

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο