21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το Mi A3 λαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας του Ιουλίου καθώς μπαίνει στον τελικό γύρο

Το πρόγραμμα Android One της Xiaomi ουσιαστικά σκοτώθηκε πριν από ένα χρόνο, με την εταιρεία να αποσύρει όλα τα σχέδια για την κυκλοφορία του Mi A4, αφήνοντας το Mi A3 ως την τελευταία του συσκευή Android One. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το Mi A3 με σύνεση – για τώρα, τουλάχιστον.

Το Mi A3 λαμβάνει τώρα μια νέα ενημέρωση παγκοσμίως. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου και φέρει την ονομασία build “V12.0.12.0 RFQMIXM”. Το OTA είναι μικρό, όπως συνήθως είναι τα μπαλώματα Android One, με μέγεθος μόλις 44 MB. Αυτή η ενημέρωση φαίνεται να είναι μια σταθερή έκδοση, αλλά μόνο για τις παγκόσμιες μονάδες του Mi A3. Άλλα μοντέλα λογισμικού του τηλεφώνου πιθανότατα θα λάβουν την ενημέρωση αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Η Xiaomi έστειλε την ενημέρωση του Ιουλίου στα Mi A2 και Mi A2 Lite την περασμένη εβδομάδα. Αυτές οι ενημερώσεις αναμένεται να είναι οι τελευταίες ενημερώσεις που θα λάβουν αυτά τα δύο τηλέφωνα, καθώς τώρα είχαν τις υποσχέσεις τριών ετών. Το Mi A3 κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά, έτσι τώρα μπαίνει στο τελευταίο έτος υποστήριξής του. Μέχρι αυτή τη φορά τον επόμενο χρόνο, περιμένουμε να λάβει και το τελευταίο του OTA, τερματίζοντας την εποχή των τηλεφώνων Xiaomi που διαθέτουν Android.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο