16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

SuperEQ S1 – Στα 42€ τα καλύτερα θα έλεγα over-ear ακουστικά με ANC από την OneOdio (2021)

Την εταιρεία OneOdio πιστεύω την ξέρετε πια, καθότι σας έχω παρουσιάσει κάμποσα ακουστικά από την εταιρεία, όλα over-ear μέχρι στιγμής. Πριν μερικές ημέρες σας είχα ανεβάσει ένα teaser, όπου σας έδειχνα τρία νέα μόντελα που μόλις κυκλοφόρησαν από την εταιρεία. Ένα από αυτά τα τρία είναι και τα ακουστικά SuperEQ S1, που είναι ασύρματα και ενσύρματα, είναι και αυτά over-ear, πάρα πολύ καλά με hybrid ANC (Active Noise Cancelation) και θα τα βρείτε με μόλις 42€, χωρίς πρόβλημα τελωνείου!

Κατ’ αρχάς, όπως λέω και στο βίντεο και το γράφω και πιο πάνω, τ’ ακουστικά ήρθαν χωρίς πρόβλημα τελωνείου γιατί η OneOdio έχει Ευρωπαϊκές αποθήκες. Η συσκευασία των SuperEQ S1 είναι πολύ….πολύχρωμη θα έλεγα, ενδιαφέρουσα, ωραία. Πράγματι το κουτί είναι διαφορετικό από κάθε τι εκεί έξω! Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται πολύ καλά τι εννοώ, αλλά στο βίντεο το δείχνω και το επεξηγώ.

Ανοίγοντας μέσα την συσκευασία, θα βρείτε ένα πουγκί από δερματίνη, όπου από την μία μεριά γράφει SuperEQ και από την άλλη ότι τα ακουστικά έχουν 24 μήνες εγγύηση. Α ναι, πείτε μου που θα βρείτε ακουστικά από Κίνα με 24 μήνες εγγύηση!? Για να το γράφουν, ξέρουν ότι είναι καλά και δεν πρόκειται να σας χαλάσουν! Λοιπόν, εκτός από το πουγκί, θα βρείτε τ’ ακουστικά, μερικά φυλάδια, ένα εγχειρίδιο χρήσεως και ένα σακουλάκι, όπου μέσα έχει το καλώδιο φόρτισης Type C, ένα βύσμα για αεροπλάνα (ναι έχει ειδικό αντάπτορα για να χρησιμοποιείτε τ’ ακουστικά ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο) και ένα καλώδιο με βύσμα 3.5mm! Αυτό τι σημαίνει? Ότι τ’ ακουστικά είναι ασύρματα αλλά και ενσύρματα ταυτόχρονα!

Αυτό που μου άρεσε εμφανησιακά για αρχή, είναι το moto που γράφει πάνω στ’ ακουστικά…Be Free, Be Young! Τ’ ακουστικά είναι πράγματι πάρα πολύ ωραία στην εμφάνιση. Τα σφουγγαράκια των ακουστικών είναι πολύ μαλακά, εφάπτουν πολύ καλά στ’ αυτιά, δεν σε ζεσταίνουν, ούτε πιέζουν/κουράζουν.

[su_button url=”http://shrsl.com/35kif” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 50.39$ ή 42.59€ και 20% έκπτωση, τα πολύ καλά over-ear ασύρματα/ενσύρματα ακουστικά SuperEQ S1 με χρήση του κουπονιού MORE20 [/su_button]

 

Τ’ ακουστικά συνδέονται όπως σας είπα είτε ασύρματα, είτε ενσύρματα. Ασύρματα συνδέονται μέσω Bluetooth 5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα σε μία απόσταση 10 μέτρων χωρίς εμπόδια. Τ’ ακουστικά έχουν ισχύ εισόδου με ομιλητή 20mW, ενώ το ηχείο έχει μέγιστη ισχύς εισόδου τα 40mW. Η διάμετρος του ηχείου είναι στα 40mm και η απόκριση συχνότητας 20Hz ~ 20KHz. Η αντίσταση του ηχείου είναι στα 32 ± 15%Ω. η ευαισθησία στα 98 ± 3dBκαι το βάθος μείωσης θορύβου στα 28 ~ 33dB. Η μπαταρία που έχουν είναι χωρητικότητας 380mAh, που αυτό μεταφράζεται σε 40 ώρες χρόνο χρήσης με ANC+BT, 45 ώρες εάν κάνετε χρήση μόνο του BT και 50 ώρες με μόνο το ANC. Τ’ ακουστικά φορτίζουν μέσω Type C θύρας και η μπαταρία θέλει κάπου 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Τ’ ακουστικά διπλώνουν όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, για να πιάνουν ελάχιστο χώρο και μετά τα φυλάτε με τα διάφορα καλώδια και βύσματα που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία μέσα στο πουγκί που έχει μέσα. Ωραία, μαζεμμένα, πρακτικά πράγματα!

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Δείτε όμως και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Εσείς ελπίζω να πατήσετε like/share/subscribe για να μου δείξετε ότι σας αρέσει η δουλειά μου και να συνεχίσω με νέες παρουσίασεις. Υπόψιν, εάν κάτι δεν σας αρέσει, πείτε μου να δω πως μπορώ να το διορθώσω.

Για να τ’ αποκτήσετε και εσείς τ’ ακουστικά SuperEQ S1 με 20% έκπτωση, μένει μόνο να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι MORE20. Υπόψιν το κουπόνι δεν λήγει, οπότε όποτε και να διαβάσετε αυτή την παρουσίαση, μπορείτε να κάνετε χρήση του κουπονιού και να το πάρετε 20% πιο φθηνά. Αυτή την στιγμή τ’ ακουστικά έχουν 62.99$, άρα με το 20% πέφτουν στα 50.39$ (42,59 Ευρώ). Σε αυτή την τιμή αξίζουν με τα χίλια τ’ ακουστικά!

[su_button url=”http://shrsl.com/35kif” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 50.39$ ή 42.59€ και 20% έκπτωση, τα πολύ καλά over-ear ασύρματα/ενσύρματα ακουστικά SuperEQ S1 με χρήση του κουπονιού MORE20 [/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο