22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tronsmart Battle: Τα TWS ακουστικά για Gamers!

Η εταιρεία Tronsmart διαθέτει μια μεγάλη γκάμα Bluetooth TWS ακουστικών τύπου ψείρας. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Κοινό γνώρισμα όλων των μοντέλων είναι η καλή ποιότητα ήχου και οι προσιτές τιμές τους. Το τελευταίο δημιούργημα της Tronsmart είναι τα ασύρματα ακουστικά Battle. Έχουν μοναδικό νεανικό σχεδιασμό και απευθύνονται στους λάτρεις των παιχνιδιών, αφού προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση απόκρισης του ήχου, μόλις 45 ms. Βέβαια, τα Battle μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για να ακούσουμε μουσική. Ας τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Περιγραφή

Τα Tronsmart Battle ακολουθούν τη σχεδιαστική γραμμή των Apple AirPods. Είναι μικρά, με περίπου σφαιρικό σχήμα και τη χαρακτηριστική «ουρά» των AirPods. Είναι πολύ άνετα στη χρήση και παραμένουν διακριτικά όταν τα φοράμε. Διαθέτουν ενδεικτική λυχνία στο πίσω μέρος που ανάβει κόκκινη κατά τη φόρτιση και κόκκινη – μπλε κατά τη διαδικασία σύνδεσης με το κινητό. Στην κάτω πλευρά έχουν διακριτικά L και R για το αριστερό και το δεξί αντίστοιχα. Έχουν κουμπί αφής πολλαπλών λειτουργιών για απάντηση κλήσης, Play / Pause, επόμενο / προηγούμενο τραγούδι, ρύθμιση έντασης, ενεργοποίηση λειτουργίας του ηχητικού ψηφιακού βοηθού (Siri, Google, κλπ). Στο κουμπί υπάρχει χαραγμένο το σήμα της Tronsmart. Η κατασκευή τους γενικά είναι αρκετά ποιοτική.

Η θήκη – power bank που περιέχει τα ακουστικά είναι μικρή και έχει σχήμα πεπιεσμένης σφαίρας. Η σχεδίασή της θυμίζει έντονα Pokemon Pokeball! Είναι πραγματικά πολύ πρωτότυπη, νεανική αλλά και πολύ πρακτική, αφού χωράει εύκολα στο μικρό τσεπάκι του τζιν. Είναι πολύ ελαφριά αφού ζυγίζει μόλις 41 gr, μαζί με τα ακουστικά. Είναι κατασκευασμένη από διαφανές πλαστικό υλικό και το καπάκι της ανοίγει κυκλικά – συρταρωτά. Όταν την ανοίξουμε ενεργοποιείται φωτισμός στο κάτω μέρος της που ανάβει με μπλε, κόκκινο και πράσινο χρώμα. Αυτό το εφέ επιβεβαιώνει τη «παιχνιδιάρικη» προσωπικότητα των Battle! Μπροστά υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας και στην πίσω πλευρά βρίσκουμε μια θύρα type-C που χρησιμοποιείται για φόρτιση. Η θήκη διαθέτει εσωτερικά λυχνία ένδειξης της χωρητικότητας της μπαταρίας. Αυτή ανάβει κόκκινη όταν η χωρητικότητα της μπαταρίας επαρκεί για τη φόρτιση των ακουστικών και αναβοσβήνει όταν πρέπει να τη φορτίσουμε. Όταν τη φορτίζουμε, αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα και μένει μόνιμα αναμμένη όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση.

Η συσκευασία των Battle είναι προσεγμένη με σκούρους χρωματισμούς. Σε όλες τις πλευρές υπάρχουν φωτογραφίες και κείμενα με τα χαρακτηριστικά των ακουστικών. Μέσα στο κουτί υπάρχουν τα ίδια τα ακουστικά με τη θήκη τους, το φυλλάδιο οδηγιών, η κάρτα εγγύησης και το καλώδιο USB Type-C για τη φόρτιση. Το φυλλάδιο οδηγιών είναι έγχρωμο, με πολλές κατατοπιστικές εικόνες και σύντομα κείμενα, σε επτά γλώσσες, που εξηγούν τις λειτουργίες των ακουστικών!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Έκδοση Bluetooth: 5.0

Επεξεργαστής: ATS3019 με υποστήριξη AAC και SBC

Προφίλ Bluetooth: HFP, A2DP, AVRCP

Εμβέλεια: Μέχρι 10 μέτρα σε ανοιχτό χώρο

Μπαταρίες ακουστικών: 2 Χ 35 mAh

Μπαταρία στη θήκη φόρτισης: 500 mAh, με πλήρη φόρτιση 2 ώρες

Ακρόαση μουσικής: 5 ώρες, με τη θήκη μέχρι 20 ώρες

Διάμετρος ηχείων: 13 mm

Διαστάσεις Θήκης – Power Bank: 59 x 60,93 x 31,79 mm

Βάρος: 41 gr

Προστασία από την υγρασία: IPX5

 

Λειτουργίες – Απόδοση

Τα ακουστικά Tronsmart Battle ενεργοποιούνται μόλις τα αφαιρέσουμε από τις μαγνητικές υποδοχές τους. Η σύνδεση με το κινητό γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στην έκδοση Bluetooth 5.0. Μόλις τα τοποθετήσουμε πάλι στη θήκη τους απενεργοποιούνται αυτόματα. Η σύνδεση Bluetooth είναι πολύ σταθερή χωρίς καθόλου διακοπές.

Διαθέτουν δύο καταστάσεις λειτουργίας, μια για μουσική και μια για παιχνίδια. Η εναλλαγή γίνεται με τριπλό χτύπημα του κουμπιού αφής οποιουδήποτε ακουστικού. Κατά τη λειτουργία παιχνιδιού δεν παρατηρούμε καμία καθυστέρηση του ήχου σε σχέση με την εικόνα, αφού τα Battle προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση απόκρισης του ήχου, μόλις 45 ms. Τα δοκιμάσαμε με το δημοφιλές παιχνίδι δράσης PUBG Mobile: Resistance και οι εντυπώσεις μας ήταν άριστες. Ο ήχος ήταν επιβλητικός και αντιλαμβανόμαστε σωστά την κατεύθυνση των ήχων μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

Η λειτουργία hands free πραγματοποιείται αρκετά καλά χωρίς ωστόσο να υποστηρίζεται λειτουργία μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος. Τα ακουστικά αυτά διαθέτουν ηχητική ειδοποίηση της κατάστασής τους με ευχάριστη γυναικεία φωνή στα Αγγλικά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο το ένα σαν μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth. Μόλις όμως ενεργοποιήσουμε και το άλλο, αυτόματα μετατρέπονται σε στερεοφωνικά.

Τα Battle εφαρμόζουν άριστα στα αυτιά, χωρίς να πέφτουν ή να κουράζουν. Ο ήχος τους είναι ευχάριστος και καθαρός με αισθητό μπάσο. Γενικά αποδίδουν ισορροπημένο και πλούσιο ήχο. Αυτό το ηχητικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα ηχεία, διαμέτρου 13 mm. Τα ακουστικά διαθέτουν πιστοποίηση προστασίας από την υγρασία, IPX5. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργούν χωρίς να επηρεάζονται από υγρασία, ιδρώτα και από πιτσιλιές νερού. Έτσι μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ακόμα και κατά τη διάρκεια εντατικής προπόνησης ή τζόκινγκ στη βροχή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η αυτονομία των ακουστικών είναι πολύ μεγάλη. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για πέντε ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η αυτονομία τους μπορεί να φτάσε τις 20 ώρες με χρήση της θήκης – power bank. Για την πλήρη φόρτιση της θήκης απαιτούνται δύο περίπου ώρες.

 Συμπέρασμα

Αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών από το κινητό τηλέφωνο και θέλετε να αγοράσετε στερεοφωνικά Bluetooth ακουστικά, τα Tronsmart είναι μια άριστη επιλογή. Διαθέτουν απίθανη νεανική εμφάνιση, έχουν ευχάριστο ήχο, μεγάλη αυτονομία και χαμηλή τιμή. Για την ακρίβεια δεν θα βρούμε εύκολα άλλο μοντέλο με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα σε τέτοια τιμή!

Σήμερα μπορούμε να αποκτήσουμε τα Tronsmart Battle από το Geekbuying, σε τιμή προσφοράς, μόνο 30 €, από την αποθήκη της Γερμανίας. Τα παραλαμβάνουμε σε δύο ως επτά ημέρες, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο