22.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Mibro Lite: Οικονομικό έξυπνο ρολόι με οθόνη AMOLED και μοντέρνα εμφάνιση

Η Mibro είναι μια θυγατρική εταιρεία της Xiaomi που παράγει αξιόλογα έξυπνα ρολόγια σε ανταγωνιστικές τιμές. Το τελευταίο της μοντέλο είναι το Mibro Lite. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Lite είναι η πολύ ποιοτική έγχρωμη AMOLED οθόνη που δύσκολα συναντάμε σε προϊόντα αυτή της τιμής. Τέτοιες οθόνες χρησιμοποιούνται κυρίως σε ακριβά επώνυμα smartwatch. Το Lite έχει απλή και μοντέρνα σχεδίαση που μπορεί να ταιριάξει με κάθε ντύσιμο. Ας το δούμε λίγο καλύτερα.

Περιγραφή

Το smartwatch Mibro Lite είναι ένα στρογγυλό μαύρο ρολόι κατασκευασμένο από μέταλλο και πλαστικό. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1,3 ιντσών, τύπου AMOLED που καμπυλώνει στα άκρα. Το κρύσταλλο της οθόνης είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές αφού έχει μεγάλη σκληρότητα 2,5D. Οι διαστάσεις του ρολογιού είναι: διάμετρος 43 mm, πάχος μόλις 9,8 mm και βάρος 48 gr. Διατίθεται με λουράκια σιλικόνης σε διάφορα pastel χρώματα, μαύρο, ροζ, μπλε, λευκό ή πράσινο. Τα λουράκια έχουν διάσταση 20 mm και μπορούμε να τα αλλάζουμε εύκολα. Διαθέτει ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών στο πλάι δεξιά.

 

Στην πίσω πλευρά διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και οξυγόνου αίματος. Εκεί βρίσκονται και οι δύο μαγνητικές επαφές για τη φόρτιση του ρολογιού. Η μπαταρία του έχει ισχύ 230 mAh και αυτονομία 8 με 10 μέρες σε κάθε φόρτιση. Φορτίζει πλήρως σε μία ώρα και 20 λεπτά. Στη συσκευασία του θα βρούμε, εκτός από το ίδιο το ρολόι, ένα μαγνητικό καλώδιο φόρτισης και το φυλλάδιο οδηγιών.

Λειτουργίες – Απόδοση

Το ρολόι αυτό μας προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε από ένα smartwatch, όπως μετρητή βημάτων, θερμίδων, απόστασης που διανύσαμε, αναγνώριση 15 αθλητικών δραστηριοτήτων, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση καρδιακών παλμών, οξυγόνου αίματος, χειρισμό μουσικής, κάμερας και ειδοποιήσεις από το κινητό. Διαθέτει ακόμα κομπιουτεράκι, χρονόμετρο, ξυπνητήρι, υπενθύμιση για να πίνουμε νερό και να μην κάνουμε καθιστική ζωή, ενημέρωση καιρού, ασκήσεις αναπνοής και μέτρηση στρες. Δεν είναι εξοπλισμένο με ηχείο και μικρόφωνο. Έχει όμως δόνηση.

Διαθέτει περισσότερα από 40 καντράν ρολογιών που μπορούμε να επιλέξουμε ανάλογα με τα γούστα μας. Η οθόνη του είναι καταπληκτική με πολύ φωτεινά και ζωντανά χρώματα, αφού είναι AMOLED. Ο χειρισμός του Lite είναι προφανής και εύκολος. Μπορεί να γίνει με χρήση της οθόνης αφής και του κουμπιού πολλαπλών λειτουργιών. Γενικά το ρολόι είναι πολύ κομψό και ποιοτικό και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε εμφάνιση, σπορ ή κλασική, ανάλογα με το λουράκι που θα επιλέξουμε.

Αυτό το smartwatch είναι ανθεκτικό στην υγρασία με πιστοποίηση IP68, οπότε δεν επηρεάζεται από υγρασία, ιδρώτα και από πιτσιλιές νερού. Είναι εξοπλισμένο με Bluetooth έκδοσης 5.0 ώστε να συγχρονίζεται εύκολα με το smartphone μας. Η σύνδεση είναι σταθερή χωρίς διακοπές και κολλήματα. Μπορεί να λειτουργήσει τόσο με iOS όσο και με Android, μέσω της εφαρμογής Mibro Fit.

Συμπέρασμα

Το smartwatch Mibro Lite έχει όμορφη κομψή σχεδίαση και ποιοτική κατασκευή. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου έξυπνου ρολογιού και μια καταπληκτική AMOLED φωτεινή οθόνη με ζωηρά χρώματα. Τέτοιες οθόνες βρίσκουμε συνήθως σε smartwatch που στοιχίζουν τα τριπλάσια χρήματα! Έχει μεγάλη αυτονομία σε κάθε φόρτιση, είναι ανθεκτικό στην υγρασία και διαθέτει πολλά καντράν ρολογιών.

Μπορούμε να παραγγείλουμε σήμερα το αξιόλογο αυτό ρολόι από το Aliexpress στην τιμή προσφοράς των 56 €. Μπορούμε να το επιλέξουμε και με δεύτερο χρωματιστό λουράκι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Η αποστολή είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο