20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τέρμα το Fortnite στην Κίνα

To Fortnite είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα «φαινόμενο» στον κόσμο του gaming, με εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι λιώνουν ασταμάτητα με τον τίτλο της Epic. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες «δυτικές» αγορές… όμως δεν θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για τη Κίνα, όπου η mobile version του δημοφιλούς game δεν τα πηγαίνει και τόσο… καλά. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα οι developers της Epic ανακοίνωσαν ότι τράβηξαν την πρίζα από τους servers του παιχνιδιού στη Κίνα.

Αν και η επίσημη ανακοίνωση των developers του Fortnite δεν αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο λόγο που συνέβη αυτό. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι η Epic να προέβη σε αυτή την ενέργεια λόγω των δρακόντειων περιορισμών που έχει επιβάλλει στο gaming η κινεζική κυβέρνηση. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε gamer κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να παίζει για παραπάνω από 3 ώρες την εβδομάδα, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μάλλον δεν συμφέρει και πολύ την Epic.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επίσης, η απαγόρευση που σχετίζεται με την πώληση virtual αντικειμένων αναμφίβολα έπαιξε και αυτή το ρόλο της για την «απόσυρση» του Fortnite από την χώρα του Κόκκινου Δράκου.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο