21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το tablet πρώτης γενιάς της Oukitel είναι μια rugged συσκευή Android με μπαταρία 10.000 mAh

Η Oukitel αυτή τη στιγμή μας δείχνει το RT1, μια συσκευή που τρέχει το Android 11 μέσα από ένα «σκληρό» πλαίσιο με βαθμολογίες IP68 και IP69K. Ωστόσο, δεν είναι ένα smartphone όπως συνηθίζεται περισσότερο για τη μάρκα, αλλά το εναρκτήριο tablet της.

Με μήκος διαγώνιου 10,1 ιντσών με ανάλυση FHD και αναλογία διαστάσεων 16:10, το RT1 φέρνει λογικές, αν και λίγο ξεπερασμένες, προδιαγραφές οθόνης στον νέο παράγοντα φόρμας της Oukitel. Και πάλι, καθώς ο ΚΑΕ αναφέρει έναν τύπο πάνελ στο υλικό μάρκετινγκ του, είναι επίσης πιθανότατα LCD και όχι κάτι σαν AMOLED.

Η οθόνη του tablet διατηρείται αναμμένη με μπαταρία 10.000 mAh – γεγονός που το καθιστά κορυφαίο στην αγορά του από αυτή την άποψη, ομολογουμένως – και οδηγείται από ένα MediaTek Helio P22 σε συνδυασμό με 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Επομένως, ενώ δεν υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας εδώ, υπάρχει τουλάχιστον 4G/LTE καθώς και Wi-Fi.

Τέλος, η Oukitel εξόπλισε το RT1 με κάμερες 16MP της Samsung τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του και με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ως εκ τούτου, μπορεί να αντιμετωπίσει άλλες εταιρείες όπως η Durabook για να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη προσφορά της σε όσους μπορεί να χρειαστεί ή να θέλουν να φέρουν το tablet τους σε εξωτερικούς χώρους ή σε επικίνδυνα περιβάλλοντα και ενδέχεται να το ρίξουν σε ή σε επικίνδυνα πράγματα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Oukitel RT1 είναι προς το παρόν εισηγμένο στο AliExpress με κανονική τιμή 260 $ ΗΠΑ (ένα ποσό που μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την τοποθεσία του καταναλωτή). Ωστόσο, θα κοστίσει μόλις 200 $ πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στις 25 Νοεμβρίου 2021.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=tz2Fr-7bLmw” controls=”no” loop=”yes” rel=”no” fs=”no” playsinline=”yes” title=”OUKITEL RT1 Rugged Tablet-Coming for Cross Country Life”]

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο