23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Tronsmart Apollo Air: Φοβερά TWS ασύρματα ακουστικά με ANC στα 27.5€ από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying!

Η Tronsmart είναι η αγαπημένη μου εταιρεία στα προϊόντα ήχου. Σας έχω φέρει και σας έχω παρουσιάσει πάρα πολλά από την εταιρεία, σας έχω δώσει σε giveaway ακουστικά και ηχεία στο παρελθόν και μέχρι στιγμής ποτέ δεν με έχουν απογοητεύσει σαν ποιότητα ήχου. Το γεγονός ότι έχω σαν καθημερινά ακουστικά τα Tronsmart Spunky Beat που σας τα είχα παρουσιάσει πριν 2 χρόνια και περίπου! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα μου στείλουν τ’ ασύρματα ακουστικά Tronsmart Apollo Air να δω.

Τ’ ακουστικά μου ήρθαν από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying, άρα χωρίς πρόβλημα με τελωνείο και με DHL σπίτι μου.

Ανοίγοντας την συσκευασία θα βρείτε μέσα ξεχωριστά τ’ ασύρματα ακουστικά, την βάση φόρτισης, ένα εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες, μία κάρτα εγγύησης, το καλώδιο φόρτισης Type C και 2 ανταλλακτικά ζευγάρια άκρης των ακουστικών, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο αυτί σας.

Τ’ ασύρματα ακουστικά Apollo Air, ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Qualcomm® QCC3046 για φοβερή απόδοση! Συνδέονται με το κινητό σας ή την συσκευή σας μέσω Bluetooth 5.2, ενώ υποστηρίζουν κωδικοποιητή ήχου aptX™, SBC, AAC και έχουν bluetooth προφίλ HFP/HSP/AVRCP/A2DP. Παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακριά, έχουν αντίσταση 32Ω και ο οδηγός έχει διάμετρο 10mm. Τ’ ακουστικά έχουν μπαταρία 35mAh, ενώ η θήκη φόρτισης έχει μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Η θήκη φόρτισης φορτίζει μέσω του καλωδίου Type C και θέλει περίπου 2.5 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Τ’ ακουστικά με μία φόρτιση αντέχουν 5 ώρες συνεχή χρήση, ενώ με την βοήθεια της βάσης φόρτισης, αντέχουν πάνω από 20 ώρες χρήσης.


Τ’ ασύρματα ακουστικά Tronsmart Apollo Air υποστηρίζουν υβριδική ενεργή εξουδετέρωση θορύβου (ANC) πλήρους συχνότητας 35dB. Ενσωματώνουν όπως σας είπα το κορυφαίο στον κλάδο Qualcomm QCC3046 Chip. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση ήχου υψηλής ποιότητας Qualcomm® aptx™. Φέρει προσαρμοσμένο πρόγραμμα οδήγησης Graphene για καλύτερη ποιότητα ήχου. Εναλλαγή τριών τρόπων λειτουργίας, σχεδιασμένο για διαφορετικά σενάρια. Φέρει 6 μικρόφωνα με τεχνολογία cVc 8.0 για κρυστάλλινες κλήσεις. Η προηγμένη τεχνολογία Bluetooth 5.2 εγγυάται πιο ισχυρή σύνδεση και χαμηλότερη καθυστέρηση. Τ’ ακουστικά είναι TrueWireless Stereo με αμφίδρομη σύγχρονη μεταφορά δεδομένων. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν πρωτόκολλο IP45 που τα κάνει ανθεκτικά σε βροχή και ιδρώτα. Φέρουν εργονομικό σχεδιασμό για άνετη χρήση, ενώ όπως σας δείχνω και στο βίντεο, τ’ ακουστικά μπορείτε να τα διαχειριστείτε, να ενημερώσετε το firmware τους ή να αλλάξετε το πως θ’ αντιδρούν μέσω της εφαρμογής Tronsmart που την βρίσκεται στο Playstore.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Εσείς δεν ξεχνάτε να κάνετε Like στο βίντεο εφόσον σας αρέσει, να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr και να κοινοποιήσετε το βίντεο.

Τα Tronsmart Apollo Air μπορείτε να τα βρείτε στα €27.5 από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying.

[su_button url=”https://fas.st/Qqaqr” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 27.5€ από την Γερμανική αποθήκη του Geekbuying τ’ ασύρματα ακουστικάTronsmart Apollo Air TWS ANC Headphones Qualcomm QCC3046 aptX Bluetooth5.2 IP45[/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Έχω τα Tronsmart Apollo Air+ αγορασμένα στα 39€ από το Geekbuying.
    Στα θετικά: Εξαιρετικός ήχος και στη μουσική και κυρίως στις κλήσεις, όπου ήταν και το μεγάλο μου πρόβλημα με τα αλλά φθηνότερα ακουστικά που αγόραζα. Με αυτά τα ακουστικά ο ήχος της κλήσης είναι κρυστάλλινος. Με ακούνε και τους ακούω άριστα. Το anc λειτουργεί πολύ καλά απομονώνοντας σε επαρκή βαθμό τους ήχους από το περιβάλλον.
    Στα αρνητικά: τα ακουστικά για κάποιο λόγο εφόσον δεν χρησιμοποιούνται απενεργοποιούνται μετά από 5 λεπτά. Καθώς αυτό είναι εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα (όταν κάποιος με καλεί πρέπει να απαντήσω από το τηλέφωνο ενώ προσπαθώ ταυτόχρονα να ενεργοποιήσω τα ακουστικά – πιάστο αυγό και κούρευτο δηλαδή, αν κρατάω το κινητό χρειάζομαι τουλάχιστον 3 χέρια για να το κάνω αυτό) επικοινώνησα με το Geekbuying, προκειμένου να μου πουν εάν υπάρχει κάποιος τρόπος απενεργοποίησης αυτής της αθλίας λειτουργίας, αλλά η συνεννόηση με τους Κινέζους ήταν σε κινέζικα αγγλικά – τρέχα γύρευε και άκρη δε βγήκε.
    Εν ολίγοις, τα ακουστικά από άποψη ήχου είναι άψογα ανταγωνιζόμενα πολύ ακριβότερα ακουστικά ΑΛΛΑ αυτό το θέμα με την αποσύνδεση δεν παλεύεται – είναι εκνευριστικό σε βαθμό κακουργήματος.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο