20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nokia Suzume: Το πρώτο ΝΟΚΙΑ κινητό με επεξεργαστή…Exynos!?

Τα smartphones της Nokia παραδοσιακά βασίζονταν σε chipsets της Qualcomm και της MediaTek.

Ωστόσο, πρόσφατα όπως έγινε γνωστό, το Suzume – η νέα budget-friendly (κατά τα φαινόμενα) συσκευή της γνωστής εταιρείας – αναμένεται να «φοράει» το Exynos chipset της Samsung!

Τα “ανεπίσημα” αποκαλυπτήρια της συγκεκριμένης συσκευής έγιναν στο Geekbench, όπου έκανε την εμφάνιση του το εν λόγω Nokia Phone.

Συγκεκριμένα, το Nokia “Suzume” (του οποίου μάλλον δεν θα είναι η τελική ονομασία) αναμένεται να στηριχθεί σε ένα Exynos 7884Β, ένα μάλλον όχι και τόσο «φρέσκο» octa-core SoC (2xCortex A73 και 6xCortex A53 πυρήνες), το οποίο ωστόσο φαντάζει ως μια πολύ καλή επιλογή για την οικονομική κατηγορία στην οποία αναμένεται να παίξει μπάλα η συσκευή.

Η έκδοση του προαναφερθέντος smartphone που εμφανίστηκε στο Geekbench αναμένεται να διαθέτει 3GB RAM, αλλά και μια Mali G71 MP2 GPU, καθώς επίσης και LTE modem. Σε αυτή τη φάση, δεν γνωρίζουμε πολλά για την εν λόγω συσκευή, ωστόσο δεν αποκλείεται στις αρχές του έτους, η Nokia να παρουσιάσει επίσημα τόσο αυτό μαζί με ακόμη 2 ή 3 μοντέλα που θα παίζουν στην low-end και mid-range κατηγορία.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο