22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 10 κινητά που περιμένουμε με αγωνία να δούμε μέσα στο 2022!

Το 2021 ήταν μια καλή χρονιά για τα τηλέφωνα, αλλά φαίνεται ότι το 2022 θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο, με τις συζητήσεις για μια τεράστια αναθεώρηση στο iPhone 14 Pro και στο Samsung Galaxy S22 Ultra, με πολλά νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα και αξιόπιστες ναυαρχίδες.

Υπάρχουν λοιπόν πολλά στον ορίζοντα, και μερικά από αυτά έρχονται πολύ σύντομα, με πολλά από τα μεγαλύτερα τηλέφωνα του 2022 να αναμένονται τους πρώτους μήνες του έτους.

Παρακάτω, έχουμε επισημάνει τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που περιμένουμε να δούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 – τόσο αυτές που θα έρθουν σύντομα όσο και αυτές αργότερα μέσα στο έτος. Αυτά είναι τηλέφωνα που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιθανό να είναι υπέροχα και τουλάχιστον θα πρέπει να είναι ενδιαφέροντα, ασυνήθιστα ή καινοτόμα.

 

iPhone 14

Είναι μια προφανής επιλογή, αλλά το iPhone 14 και τα αδέρφια του είναι τα πιο πολυαναμενόμενα τηλέφωνα του 2022, επομένως δεν μπορούμε να μην τα συμπεριλάβουμε εδώ.

Αυτή η διαφημιστική εκστρατεία είναι πιθανώς δικαιολογημένη, καθώς φημολογείται ότι τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα έχουν εντελώς νέα σχέδια, χωρίς εγκοπή και κάμερα με διάτρηση.

Ακούσαμε επίσης ότι μπορεί να υπάρχει ένα νέο μοντέλο με τη μορφή του iPhone 14 Max – ένα βασικό iPhone με μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών, που θα μπορούσε να προσγειωθεί αντί για ένα iPhone 14 mini.

Οι διαρροές δείχνουν επίσης μεγάλες αναβαθμίσεις κάμερας, με αισθητήρες 48MP πιθανώς στις κάρτες (από 12MP στα τρέχοντα μοντέλα), και αυτά τα iPhone είναι βέβαιο ότι θα έχουν τεράστια ποσότητα ισχύος. Επίσης ακούγεται ότι μπορεί να βγει ένα μοντέλο χωρίς SIM.

Αναμένετε πολλές περισσότερες διαρροές πριν από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο.

 

Samsung Galaxy S22

Το Samsung Galaxy S22 είναι πιθανό να είναι μια από τις πρώτες μεγάλες κυκλοφορίες τηλεφώνου του 2022, με μια ανακοίνωση που φημολογείται για τις 8 Φεβρουαρίου.

Κάθε φορά που προσγειώνεται, φήμες υποδηλώνουν ότι τα Galaxy S22 και Samsung Galaxy S22 Plus θα έχουν παρόμοιες οθόνες και σχέδια με τη σειρά Galaxy S21, αλλά με chipset επόμενης γενιάς. Σε αυτό το μέτωπο, αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος ή όλος ο κόσμος θα μπορούσε να αποκτήσει ένα chipset Snapdragon, λόγω προβλημάτων παραγωγής με τον επόμενο Exynos της Samsung.

Ωστόσο, το Samsung Galaxy S22 Ultra θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετικό σχεδιασμό, με γωνιακή εμφάνιση που να μοιάζει με Galaxy Note και υποδοχή για γραφίδα S Pen. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι τόσο εμπνευσμένο από το Note, που θα μπορούσε να προσγειωθεί ακόμη και ως το Galaxy S22 Note.

 

OnePlus 10

Το OnePlus 9T δεν βγαίνει, επομένως, κοιτάμε το OnePlus 10 ως το επόμενο μεγάλο τηλέφωνο της εταιρείας.

Το OnePlus 10 – ή τουλάχιστον το μοντέλο Pro – θα μπορούσε να έχει μια επανασχεδιασμένη μονάδα κάμερας, αν πιστέψουμε τις διαρροές, μαζί με οθόνη 6,7 ιντσών QHD+ 120 Hz και τις ίδιες προδιαγραφές κάμερας με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, η μπαταρία θα μπορούσε να ενισχυθεί, με φόρτιση 80 W.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η σειρά OnePlus 10 θα διαθέτει ολοκαίνουργιο λογισμικό και το πανίσχυρο chipset Snapdragon 8 Gen 1, που σχεδόν σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί.

Είναι πιθανό να δούμε το OnePlus 10 τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο βάσει διαρροών, αν και αυτή η αρχική κυκλοφορία μπορεί να είναι μόνο για την Κίνα, με τον υπόλοιπο κόσμο να το αποκτήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

 

Google Pixel 7

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για το Google Pixel 7, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι είναι καθ’ οδόν – αν και πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Μετά τη μαζική αναθεώρηση που έλαβε η σειρά Pixel 6, μπορεί να μην δούμε τόσο μεγάλες αλλαγές αυτή τη φορά, αλλά το Pixel 6 αναζωογόνησε τη γκάμα και μας έκανε ξανά ενθουσιασμένους με αυτό, έτσι ακόμα κι αν το Google Pixel 7 είναι απλώς μια πιο κομψή έκδοση αυτού , θα το πάρουμε.

Οι πρώτες διαρροές υποδεικνύουν έναν διάδοχο του Google Tensor chipset που χρησιμοποιείται, χωρίς έκπληξη, και ότι το Pixel 7 έχει παρόμοιες κάμερες με το Pixel 6. Υπάρχει επίσης μια πρόταση ότι μπορεί να δούμε μόνο ένα μοντέλο το 2022, οπότε ίσως να μην υπάρχει ένα Google Pixel 7 Pro.

 

Samsung Galaxy Z Fold 4

Το Galaxy S22 δεν είναι το μόνο τηλέφωνο Samsung που περιμένουμε πολύ, καθώς το Samsung Galaxy Z Fold 4 αναμένεται επίσης το 2022 και αυτό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πτυσσόμενο τηλέφωνο όχι μόνο από τη Samsung αλλά από οποιαδήποτε εταιρεία.

Αυτό πιθανότατα δεν θα φτάσει πριν τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, αλλά όταν γίνει, μπορεί να έχει πιο ελαφρύ και πιο ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό σχεδιασμό από το Samsung Galaxy Z Fold 3, σε συνδυασμό με μεγαλύτερη μπαταρία και βελτιωμένη κάμερα κάτω από την οθόνη.

Στην πραγματικότητα, μια πηγή πιστεύει ότι το Galaxy Z Fold 4 μπορεί να έχει δύο κάμερες κάτω από την οθόνη, αλλά είτε βρίσκονται κάτω από την οθόνη είτε όχι, οι κάμερες θα μπορούσαν να λάβουν σημαντική αναβάθμιση, με τη Samsung να προσφέρει πιθανώς τα ίδια snappers εδώ όπως στη Samsung Galaxy S22.

 

Sony Xperia 1 IV

Το Sony Xperia 1 III είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει η Sony εδώ και αρκετό καιρό και μας έχει ενθουσιάσει για το Sony Xperia 1 IV, το οποίο είναι πιθανό να παρουσιαστεί στις αρχές του 2022 – πιθανώς τον Απρίλιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει πολλά για αυτό, αλλά μια πηγή προτείνει ότι θα χρησιμοποιεί την ίδια κύρια κάμερα 50MP με το Google Pixel 6, ενώ αλλού έχουμε ακούσει ότι η Sony μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν οικιακό αισθητήρα για την μπροστινή κάμερα .

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, θα περιμέναμε καλά πράγματα από την κάμερα, καθώς αυτός είναι συχνά ένας τομέας στον οποίο εστιάζει η Sony. Αυτό, και η οθόνη, η οποία με βάση την προηγούμενη μορφή είναι πιθανό να έχει ανάλυση τουλάχιστον 4K.

 

Huawei P50

 

Η σειρά Huawei P50 έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά αρχικά είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα, επομένως ακόμα περιμένουμε μια παγκόσμια κυκλοφορία.

Θα μπορούσε να αξίζει την αναμονή, ωστόσο, καθώς το κορυφαίο μοντέλο – το Huawei P50 Pro – διαθέτει οθόνη OLED 6,6 ιντσών 1228 x 2700 με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, chipset Snapdragon 888, μνήμη RAM έως 12 GB και τετραπλό φακό. Η κάμερα, είναι με κύριο αισθητήρα 50MP, τηλεφακό 64MP (με οπτικό ζουμ 3,5x και ψηφιακό zoom 200x), εξαιρετικά ευρεία κάμερα 13MP και μονόχρωμη κάμερα 40MP.

Διαθέτει επίσης μπαταρία 4.360 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης απαγόρευσης της Huawei τρέχει το νέο HarmonyOS 2 της εταιρείας αντί για Android, και είναι επίσης κολλημένο χωρίς 5G.

Το τυπικό Huawei P50 είναι παρόμοιο τηλέφωνο με πολλούς τρόπους, αλλά με ελαφρώς μικρότερη οθόνη, ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, μπαταρία 4.100 mAh και διαφορετική διάταξη κάμερας, που αποτελείται από κύρια 50 MP, εξαιρετικά ευρεία 13 MP και 12 MP. τηλεφακό, με οπτικό ζουμ 5x.

 

iPhone SE 3

Ενώ η σειρά iPhone 14 είναι ξεκάθαρα το πιο αναμενόμενο από τα επερχόμενα τηλέφωνα της Apple, η εταιρεία μπορεί πρώτα να κυκλοφορήσει έναν διάδοχο του iPhone SE (2020).

Έχουμε ακούσει πολύ λίγα για το iPhone SE 3 μέχρι στιγμής και υπάρχει κάθε πιθανότητα να μην το δούμε, αλλά αν κυκλοφορήσει, μπορεί να έχει ένα chipset A15 Bionic (το ίδιο με τη σειρά iPhone 13) .

Φημολογείται επίσης ότι θα υποστηρίζει 5G, αλλά κατά τα άλλα θα είναι ένα πολύ παρόμοιο τηλέφωνο με τον προκάτοχό του, συμπεριλαμβανομένης μιας συμπαγούς οθόνης 4,7 ιντσών. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης αν και δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρχει iPhone 14 mini.

 

Google Pixel Fold

Το Google Pixel Fold είναι ένα τηλέφωνο για το οποίο ακούμε εδώ και χρόνια και πιο πρόσφατα ακούσαμε ότι μπορεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Από όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής, το Google Pixel Fold μπορεί να έχει αναδιπλούμενη οθόνη OLED 7,6 ιντσών και το ίδιο chipset Tensor με τη σειρά Pixel 6. Θα τα δεχθούμε με μεγάλη επιφυλακτικότητα προς το παρόν, αλλά αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ένα από τα λίγα αναδιπλούμενα τηλέφωνα εκτός της Samsung που αξίζει να ενθουσιαστείτε.

 

Nokia 10

Περιμέναμε το Nokia 10 για πολύ καιρό, τόσο πολύ που έχει περάσει από μερικά ονόματα από τότε που άρχισαν να φημολογούνται – αρχικά θεωρήθηκε ότι θα κυκλοφορούσε ως Nokia 9.1, αλλά όσο περνούσε ο καιρός άλλαξε σε Nokia 9.2, 9.3 και στη συνέχεια Nokia 10. Έχουμε ακούσει ακόμη και τώρα ότι θα μπορούσε να προσγειωθεί ως Nokia X60, δεδομένου του νέου σχήματος ονομασίας της μάρκας για τα τηλέφωνά της.

Δεν είναι επίσης σαφές πότε θα εμφανιστεί αυτό το τηλέφωνο, καθώς πολλοί φημολογούμενοι χρόνοι κυκλοφορίας ήρθαν και έφυγαν χωρίς κανένα σημάδι.

Αλλά θα μπορούσε να αξίζει να περιμένουμε, καθώς οι φήμες αναφέρουν μια κάμερα selfie στην οθόνη, μια οθόνη από γυαλί ζαφείρι, μια κάμερα με πενταφακό, έναν κύριο αισθητήρα 108MP ή 200MP, μια μπαταρία 6.000mAh, ρυθμό ανανέωσης 144Hz για την οθόνη, και ένα κορυφαίο chipset Snapdragon. Επομένως, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ premium τηλέφωνο – αν φτάσει ποτέ.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο