14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην κορυφή του Android 5G η realme

Η realme, η πέμπτη μάρκα smartphone Android στον κόσμο, συνέχισε την ισχυρή αναπτυξιακή της δυναμική στα smartphone 5G. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία αναλυτών αγοράς Counterpoint Research, η realme ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone Android 5G παγκοσμίως, το τρίτο τρίμηνο, με ισχυρή ανάπτυξη στην Ευρώπη, την Κίνα και την Ινδία. Η realme κατάφερε να ξεχωρίσει στην αγορά με τις πωλήσεις των 5G smartphones να αυξάνονται κατά 831% σε ετήσια βάση, επισκιάζοντας τη Xiaomi και τη Samsung.


Η επιτυχία της realme στις πωλήσεις των 5G smartphones ενισχύει τη δέσμευση της για ισχυρή ανάπτυξη. Μόλις πριν από 24 ώρες, η realme παρουσίασε το πρώτο της κορυφαίο smartphone ναυαρχίδα, το realme GT 2 Pro με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 5G που είναι πρώτος παγκοσμίως, φιλικό προς το περιβάλλον και με eco-friendly σχεδιασμό από πολυμερές υλικό δημιουργία του βραβευμένου σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Naoto Fukasawa. «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια νέους σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν τα οφέλη που προσφέρει η τεχνολογία 5G με τα smartphone που τροφοδοτούνται από 5G στον πυρήνα», δήλωσε ο Sky Li, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της realme.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της realme, Sky Li, ανακοίνωσε τα μακρόπνοα σχέδια της εταιρείας έχοντας αφιερωθεί εξολοκλήρου σε αυτή την αποστολή, μιας και το ταξίδι θα ήταν τόσο τρομερό όσο και το «remake μιας νέας εταιρείας τεχνολογίας» από την αρχή
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της realme, Sky Li, ανακοίνωσε τα μακρόπνοα σχέδια της εταιρείας έχοντας αφιερωθεί εξολοκλήρου σε αυτή την αποστολή, μιας και το ταξίδι θα ήταν τόσο τρομερό όσο και το «remake μιας νέας εταιρείας τεχνολογίας» από την αρχή

Η δέσμευση της realme είναι ουσιαστική όσον αφορά στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας: τα επόμενα δύο χρόνια, επενδύσεις 300 εκατομμυρίων δολαρίων θα διατεθούν για έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων με τεχνολογία 5G. Επτά τεχνολογικά κέντρα 5G θα δημιουργηθούν σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξουν την παγκόσμια υιοθέτηση προϊόντων 5G.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

«Στην Ευρώπη, εκτός από την εισαγωγή κορυφαίων ναυαρχίδων, φέρνουμε επίσης μια πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών με τη μορφή συναρπαστικών και πρωτότυπων smartphone συσκευών αλλά και δελεαστικών τεχνολογικών συνόδων κορυφής. Εκτιμούμε την αξία των συνεργασιών και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με πωλητές και διανομείς», δήλωσε σχετικά ο Madhav, Αντιπρόεδρος της realme και Πρόεδρος του realme International Business Group.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο