18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η εφαρμογή Your Phone των Windows 11 αποκτά μια νέα εμπειρία κλήσης

Η ικανότητα της εφαρμογής Τηλέφωνό σας να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις βελτιώνεται τώρα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή “Τηλέφωνό σας” έλαβε πρόσφατα μια νέα σχεδίαση για να την εναρμονίσει με τη νέα αισθητική των Windows 11, η οποία περιλαμβάνει στρογγυλεμένες γωνίες και απαλή χρωματική παλέτα.

Η διεπαφή της εφαρμογής Τηλέφωνό σας βασίζεται στην υπάρχουσα σχεδίαση, αλλά συνοδεύεται από αρκετές μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, η ροή ειδοποιήσεων είναι πλέον καρφιτσωμένη στον αριστερό πίνακα και η Microsoft έχει μετακινήσει τη γραμμή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μηνύματα, φωτογραφίες, εφαρμογές και καρτέλες κλήσεων στο επάνω μέρος του παραθύρου.

Η νέα διεπαφή είναι πολύ πιο καθαρή και λιγότερο γεμάτη αίσθηση, ενώ σας φαίνεται επίσης οικείο αν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή Το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Τηλέφωνό σας εξακολουθεί να προσφέρει το ίδιο σύνολο λειτουργιών – τη δυνατότητα αποστολής ή ανάγνωσης μηνυμάτων κειμένου, διαχείρισης ειδοποιήσεων και πραγματοποίησης κλήσεων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το πραγματικό τηλέφωνο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Παρόλο που η προηγούμενη ενημέρωση αφορούσε αποκλειστικά σχεδιαστικές βελτιώσεις στη συνολική διεπαφή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Microsoft δεν εργάζεται σε σημαντικές αλλαγές. Με το Windows 11 Build 22533, το τηλέφωνό σας αποκτά μια νέα εμπειρία κλήσεων.

Η ενημέρωση προεπισκόπησης ανανεώνει την οπτική διεπαφή για το παράθυρο διαλόγου τηλεφωνικών κλήσεων και η νέα διεπαφή χρήστη είναι πιο λογική για μια τηλεφωνική κλήση. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το παράθυρο κλήσεων σε εξέλιξη της εφαρμογής Your Phone περιλαμβάνει ενημερωμένα εικονίδια, γραμματοσειρές και αλλαγές διεπαφής χρήστη που θα την εναρμονίσουν με τη βελτιωμένη σχεδίαση των Windows 11.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η πραγματοποίηση κλήσεων με την εφαρμογή Your Phone θα εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Εάν παρατηρήσετε προβλήματα με την εφαρμογή Your Phone, μπορείτε πάντα να στείλετε τα σχόλια στη Microsoft μέσω του Feedback Hub στην περιοχή Εφαρμογές > Το τηλέφωνό σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Your Phone είναι διαθέσιμη μόνο για δοκιμαστές Windows Insider και δεν είναι ακόμη σαφές πότε αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν ζωντανές για όλους εκεί έξω.

Η Microsoft αφιερώνει το χρόνο της για να βεβαιωθεί ότι η εφαρμογή είναι σταθερή και πρόσφατα κυκλοφόρησε το ανανεωμένο Media Player και το Σημειωματάριο για περισσότερους χρήστες μετά από εκτεταμένες δοκιμές.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο