24.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Για την ΥΓΕΙΑ Όλων Μας!!! Στα 84€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη… JIMMY JV35 συσκευή καθαρισμού ακάρεων και δες τη Live

Πραγματικά θεωρώ πως μια τέτοια συσκευή μπορεί και να βελτιώσει την υγιεινή αλλά και να προστατεύσει την υγεία σου παράλληλα και ίσως να σας προστατεύσει από διάφορες ανεπιθύμητες παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν τα “ΑΟΡΑΤΑ” ακάρεα που κάνουν πάρτι στο στρώμα μας κάθε μέρα.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα και μιλάω πάρα πολύ σοβαρά… και πραγματικά πιστεύω πως δεν πρέπει να Το “ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ”… Είναι Για την ΥΓΕΙΑ Όλων Μας… ακόμη κι αν επιλέξεις να κάνεις δική σου μια τέτοια συσκευή διαφορετική από αυτήν που σας δείχνω σήμερα…
Είναι πραγματικά “ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ” το τι κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι μας και το τι κάθετε μαζί μας στου καναπέδες μας… αλλά ακόμη ποιο τρομακτικό είναι ότι εμφανίζεται ξανά τόσο σύντομα… (δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέω)
Η συγκεκριμένη είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της δικής μου συσκευής (JIMMY JV11) με 700w αντί 300 της δικής μου και με επιπλέον δυνατότητα εκτός από την απολύμανση μέσω λάμπας UV κάνει και αποστείρωση με θερμοκρασία 60 βαθμών που παράγει.

JIMMY JV35 Handheld Anti-mite Vacuum Cleaner High Temperature UV Acaricide 14Kpa Strong Suction 700W Power 5S Rapid Heating Dust Collector International Version from Xiaomi Youpin σε τιμή;;; 84€ από την Πολωνική αποθήκη του Geekbuying με κουπόνι NNNFRJV35 και ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/3TdxAC3

ΠΡΟΣΟΧΗ Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.(παραγγελία μόνο μέσω PC παρακαλώ)
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι.
β) Πατάς το link.
γ) Πατάς buy now
δ) Βάζεις κουπόνι και πατάς apply
ε) Πατάς place order και πληρώνεις

Μια “ΕΞΥΠΝΗ” συμβουλή… για όσους μένουν σε απομακρυσμένες “ταχυδρομικά” περιοχές όπως π.χ η Ρόδος, ή η Κρήτη… και βλέπετε φουσκωμένα μεταφορικά, μπορείτε να κάνετε το εξής. Όλοι έχουμε συγγενείς ή φίλους σε μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσ/νικη, Πάτρα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα)… άρα βάλτε την εκεί διεύθυνση για να πάει χωρίς την χρέωση των μεταφορικών, και μετά, ο “δικός σας” άνθρωπος μπορεί με πολύ λιγότερα μεταφορικά να σας το στείλει με Κούριερ στο σπίτι σας…

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

JIMMY JV35 Anti-mite Vacuum Cleaner UV Acaricide 700W Power 14Kpa Strong Suction International Version - Gray

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο