15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μηνιαία συνδρομή στην Apple: Οι σκέψεις της εταιρείας

Η Apple θέλοντας να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες, φέρεται να αναζητά εναλλακτικές μεθόδους πώλησης.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Apple επεξεργάζεται μια νέα ιδέα, επιθυμώντας να κάνει την κατοχή του τηλεφώνου σαν την πληρωμή μηναίων χρεώσεων σε εφαρμογές. Σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το ζήτημα, η Apple Inc. εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία για το iPhone και άλλα προϊόντα, που θα μπορούσε να κάνει την κατοχή συσκευής παρόμοια με την πληρωμή μηνιαίου τέλους σε app.

iPhone στα χέρια

Δηλαδή, θα δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να πληρώνει μηνιαία ένα ποσό το οποίο θα διαχειρίζεται μέσω του Apple account του, αντί να πληρώνει εφάπαξ το νέο iPhone ή με δόσεις στην κάρτα του.

Το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ανέφεραν πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή η πρωτοβουλία δεν έχει ανακοινωθεί.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπηρεσία αναμένεται να ενεργοποιηθεί στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο