15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλες Εκπτώσεις για το τέλος Μαρτίου από την Tronsmart

Η Tronsmart, η εταιρεία που είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ήχου σε προσιτές τιμές, προσφέρει ασυναγώνιστες εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα της από τις 28 Μαρτίου 2022 έως τη 1 Απριλίου 2022. Μπορούμε να δούμε τις προσφορές αν επισκεφθούμε το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο AliExpress! Βιαστείτε όσο υπάρχει ακόμα στοκ!

Tronsmart Trip: Το τέλειο ηχείο για υπαίθριες δραστηριότητες

ΛΟΝΔΙΝΟ 28 Μαρτίου 2022: Η αγαπημένη εταιρεία προϊόντων ήχου Tronsmart είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει την άφιξη του νέου φορητού ηχείου Trip. Το ηχείο είναι πλήρως αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7 και διαθέτει μερικά πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Παρόλο που είναι μικρό σε μέγεθος, το Trip διαθέτει δύο παθητικούς θαλάμους και δύο μεγάφωνα. Έτσι μπορεί να παράγει αξεπέραστο ήχο, σε πλήρη τονική ισορροπία, με βαθύ και επιβλητικό μπάσο. Η υποστήριξη ασύρματης σύνδεσης Bluetooth έκδοσης 5.3 εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή και ισχυρή σύνδεση χωρίς απώλειες και καθυστέρηση στην απόκριση. Το Tronsmart Trip μπορεί να μας προσφέρει 20 ώρες ασταμάτητης μουσικής με μία μόνο φόρτιση, χάρη στην ισχυρή μπαταρία του. Ακόμα διαθέτει πρακτικό κορδόνι, οπότε μπορούμε να το κρεμάσουμε στο σακίδιο, στο παντελόνι ή στο ποδήλατο. Είναι ιδανικό για το πάρουμε μαζί μας σε κάθε υπαίθρια περιπέτεια, πεζοπορία, αναρρίχηση ή άλλες δραστηριότητες.

Το Tronsmart Trip είναι διαθέσιμο για αγορά από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο AliExpress στην απίθανη τιμή των 17,99 $.

Ακουστικά με ενεργή ακύρωση θορύβου Tronsmart Air και Air+

Τα Apollo Air και Air+ είναι από τα καλύτερα ακουστικά της προηγούμενης χρονιάς σε πωλήσεις. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου ANC που εξαλείφει έως και 35dB θορύβου σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες ANC ανάλογα με τις ανάγκες μας: «ANC On» που αποκλείει κάθε ήχο του περιβάλλοντος χώρου, «ANC Off» που είναι ιδανική για ακρόαση μουσικής και  «Λειτουργία Περιβάλλοντος» που ενισχύει τους ήχους του περιβάλλοντος γύρω μας, ενώ ακούμε μουσική, χωρίς να είμαστε πλήρως απομονωμένοι από τον έξω κόσμο.

Ο τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστής QCC3046 της Qualcomm κάνει την ακρόαση μουσικής μια απίστευτη εμπειρία, ενώ η υποστήριξη της τεχνολογίας TWS+ εξασφαλίζει ταχύτερη μετάδοση της μουσικής με τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση απόκρισης. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση μπαταρίας. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των ακουστικών είναι η δυνατότητα χειρισμού τους μέσω εφαρμογής από το κινητό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή για να ρυθμίσουμε την ισοστάθμιση (Equalizer) του ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και ανάλογα με το είδος της μουσικής που ακούμε. Να σημειώσουμε ότι η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη.

Το μοντέλο ακουστικών Tronsmart Apollo Air+ διαθέτει μερικές ακόμα μοναδικές δυνατότητες, πέρα από τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε παραπάνω. Μια από αυτές είναι η ύπαρξη αισθητήρα αυτιού. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα βγάζουμε από τα αυτιά, αυτόματα σταματά η αναπαραγωγή του ήχου. Όταν τα τοποθετούμε στα αυτιά μας, ο ήχος αρχίζει πάλι. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αφού συμβάλει στην καλή διαχείριση της μπαταρίας, προσφέροντας την μέγιστη διάρκειά της. Επιπλέον, η θήκη – Power Bang των Air+ έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Έτσι μπορούμε να τα φορτίζουμε ακουμπώντας τα απλά σε οποιαδήποτε βάση ασύρματης φόρτισης.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου εκπτώσεων του τέλους Μαρτίου, τα Apollo Air και Apollo Air+ μπορούμε να τα αγοράσουμε για 25,99 $ και 29,99 $ αντίστοιχα, από το Επίσημο Κατάστημα της Tronsmart στο AliExpress.

Tronsmart Bang – Σούπερ δυνατός ήχος 60W, ιδανικό για πάρτι

Το Tronsmart Bang είναι ένα προσιτό φορητό ηχείο μεγάλης ισχύος 60W που προσφέρει δυνατό στερεοφωνικό ήχο, μέσω των δύο tweeters και των δύο μεγάλων woofers που διαθέτει. Με τεχνολογία SoundPulse, το Tronsmart Bang έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πιο δυνατό ήχο από τα αντίστοιχα ηχεία του ανταγωνισμού. Λόγω του εντυπωσιακού του μεγέθους, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα «ηχείο θηρίο». Ωστόσο, μπορεί εύκολα να μεταφερθεί αφού διαθέτει μια πολύ πρακτική λαβή μεταφοράς. Το Bang διαθέτει πλούσιο φωτισμό LED που αναβοσβήνει με διάφορα χρώματα σύμφωνα με τον ρυθμό της μουσικής. Έτσι παλμός και λάμψη πάνε μαζί! Το Bang μπορεί ακόμα να συγχρονιστεί με έως και 100 άλλα ηχεία Bang χάρη στην τεχνολογία Tronsmarts TuneConn™, ενισχύοντας έτσι την ηχητική και οπτική εμπειρία. Η πιστοποίηση IPX6 του Bang το κάνει ανθεκτικό στη βροχή, τη σκόνη και το χιόνι. Άρα το ηχείο είναι ιδανικό για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα, χωρίς να ανησυχούμε για ζημιές από το νερό. Με χρόνο φόρτισης μόλις 4,5 ώρες, το Tronsmart Bang προσφέρει συνεχή αναπαραγωγή μουσικής έως και 15 ώρες (με ένταση 50%), σε κάθε φόρτιση. Επιπλέον, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως Power Bank για να φορτίζουμε το κινητό μας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Έτσι το Bang είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ ταξιδιού! Για να προσαρμόσουμε τη μουσική στο γούστο μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Equalizer της εφαρμογής Tronsmart που επιτρέπει να επιλέξουμε μια από τις διαθέσιμες προκαθορισμένες ηχητικές λειτουργίες, αλλά και να καθορίσουμε τις δικές μας ρυθμίσεις Equalizer ανά ηχητική συχνότητα.

Μπορούμε να αγοράσουμε το Tronsmart Bang με τιμή 107,31 $ από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο AliExpress.

Μπείτε στο επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο AliExpress, από τις 28 Μαρτίου 2022 έως τη 1 Απριλίου 2022 και αρπάξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε εξαιρετικά προϊόντα ήχου σε πολύ χαμηλές τιμές!

 

Λίγα λόγια για την Tronsmart

H Tronsmart ιδρύθηκε το 2013 και γιόρτασε τα όγδοα γενέθλιά της τον Ιούνιο του 2021. Είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τεχνολογίας. Τα προϊόντα της προτείνονται από μεγάλα ονόματα του χώρου όπως είναι η Qualcomm, το Forbes, η Yahoo και πολλές άλλες εταιρείες και μέσα ενημέρωσης. Το 2018 ο Luis Suarez έγινε επίσημος πρεσβευτής των προϊόντων της. Η εταιρεία έχει ραγδαία εξέλιξη και σήμερα πουλάει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες, σε Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Έχει πάρει περισσότερα από 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας SoundPulse®. Βασικό μέλημα της Tronsmart είναι να διευκολύνει τη ζωή των πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης.

Ο ιδρυτής της Tronsmart, Eric Cheng, είναι ένας ενθουσιώδης ηλεκτρονικός ο οποίος το 2008 χρησιμοποίησε τον πρώτο του μισθό για να δημιουργήσει ένα μικρό εργαστήριο, όπου αποσυναρμολογούσε τεχνολογικά προϊόντα, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τη σχεδίασή τους. Κατοικούσε στη Shenzhen, που θεωρείται η Silicon Valley της Ασίας, οπότε μπορούσε εύκολα να βρίσκει εξαρτήματα στην τοπική αγορά για να φτιάχνει τις μοναδικές ηλεκτρονικές συσκευές του. Έτσι ο Eric απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην κατανόηση των ηλεκτρονικών που στη συνέχεια τη χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων και οικονομικών gadgets. Ο Eric συνεργάστηκε με μια αξιόλογη ομάδα τεχνικών και κατάφερε να βγάλει τα πρωτότυπα δημιουργήματά του στη μαζική παραγωγή. Έτσι το 2013, γεννήθηκε το εμπορικό σήμα της «Tronsmart».

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α από τα Tronsmart Apollo Air Plus !!!! Η μπαταρία πεθαίνει μετά από μία ώρα χρήσης και τα ακουστικά απενεργοποιούνται μετά από 5 λεπτά αδράνειας (προφανώς το έκαναν αυτό για να σώσουν την άθλια μπαταρία). Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό αν δεχτείτε τηλεφώνημα και έχουν απενεργοποιηθεί. Θα προσπαθείτε εκείνη τη στιγμή να τα βάλετε στα αυτιά σας και να τα κρατάτε και τα δύο πατημένα για να ενεργοποιηθούν έχοντας στο τρίτο χέρι προφανώς το τηλέφωνό σας – τη χάσατε την κλήση εγγυημένα. Έγραψα email στους Κινέζους αναφέροντας το πρόβλημα και μου απάντησαν πως υπάρχει κατασκευαστικό λάθος – τρέχα γύρευε σημαίνει αυτό. Παταγώδης αποτυχία για αυτό τα δίνουν φθηνά να τα ξεφορτωθούν.

    • Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα δικά μου. Ούτε έχω δει να αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα για αυτά τα ακουστικά στο διαδίκτυο. Μήπως είναι
      πρόβλημα μόνο των δικών σου; Μήπως το κατασκευαστικό λάθος που ανέφεραν οι Κινέζοι το εννοούν για τα δικά σου ακουστικά; Νομίζω ότι θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα που τα αγόρασες για αντικατάσταση…

    • Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στα δικά μου. Ούτε έχω δει να αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα για αυτά τα ακουστικά στο διαδίκτυο. Μήπως είναι πρόβλημα μόνο των δικών σου; Μήπως το κατασκευαστικό λάθος που ανέφεραν οι Κινέζοι το εννοούν για τα δικά σου ακουστικά; Νομίζω ότι θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα που τα αγόρασες για αντικατάσταση…

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο