18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Google: Νέες προσλήψεις στην Αθήνα

Συνολικά 7 άτομα θα προσλάβει το επόμενο διάστημα η Google στην Αθήνα με τις θέσεις να απευθύνονται σε μηχανικούς εξυπηρέτησης κοινού, managers στον τομέα των βιομηχανιών, του marketing, της προώθησης προϊόντων και στην ανάλυση δεδομένων.

Τα γραφεία της Google στην Ελλάδα, και όχι μόνο είναι μοντέρνα με μια διαφορετική αντίληψη για την εργασία, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να εργαστείτε στην Google!».

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τα γραφεία της Google σε όλον τον κόσμο θεωρούνται από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Στην χώρα μας τα γραφεία της εταιρείας που αναφέρονται οι παρακάτω θέσεις εργασίας βρίσκονται στο Μαρούσι.

Δείτε τις Θέσεις στη Google ΕΔΩ

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο