19.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Xiaomi India μας προϊδεάζει για νέο Redmi κινητό που θα το δούμε στις 30 Νοεμβρίου!

Ξέρουμε πολύ καλά πια ότι η Ινδία παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγες ημέρες κατάφερε να φτάσει την πρώτη θέση σε μεταφορές συσκευών, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Samsung. Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε πρώτα εκεί κάποια μοντέλα, πριν τα δούμε και αλλού. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι τα κινητά Xiaomi Mi A1, Redmi Y1 και Redmi Y1 Lite, παρουσιάστηκαν πρώτα εκεί. Τώρα μ’ ένα νέο πόστερ που παρουσιάστηκε πριν λίγο, η Xiaomi India μας ετοιμάζει για άλλο ένα κινητό της σειρά Redmi ότι θα ανακοινωθεί εκεί στις 30 Νοεμβρίου! Ποιο λέτε να είναι? Ας δούμε τι μάθαμε…

Πριν από λίγο, σε tweet της Redmi India, ανέφερε ότι στις 30 Νοεμβρίου να περιμένουμε να δούμε ένα καινούργιο κινητό της σειράς Redmi. Συγκεκριμένα γράφει “Ένα νέο Redmi smartphone έρχεται στις 30 Νοεμβρίου! Aa raha hai #DeshKaSmartphone.”

Η εταιρεία το ονομάζει “Desh Ka Smartphone”, που στη τοπική γλώσσα σημαίνει “Κινητό του λαού”. Αυτό σημαίνει ότι το νέο κινητό που θα μας παρουσιαστεί στις 30 Νοεμβρίου, θα είναι ένα κινητό για τις μάζες, οπότε μιλάμε για ένα πολύ φθηνό κινητό. Βέβαια υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να σημαίνει ότι το κινητό φτιάχνεται από τον λαό της Ινδίας, μιας και έχει πει ότι θέλει να κατασκευάζονται κινητά της εκεί. Προσωπική μου άποψη είναι και όσο γνωρίζω την Xiaomi, ότι μιλάμε για κάποιο πραγματικά πολύ φθηνό κινητό.

Χωρίς να είμαστε σίγουροι, θα μπορούσε να είναι κάποια παραλλαγή του Xiaomi 5A που εμφανίστηκε τον προηγούμενο μήνα στην Κίνα. Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό σας δείξαμε την μπλε έκδοση που έβγαλε η εταιρεία του 5Α στην Κίνα, που πραγματικά ήταν πολύ όμορφη!

Για να θυμηθούμε, το Xiaomi Redmi 5A, είναι ένα κινητό με 5 ίντσες οθόνη και ανάλυση 1280 x 720 pixels. Για επεξεργαστή διαθέτει τον τετραπύρηνο Snpadragon 425 χρονισμένο στα 1.4GHz, ενώ για κάρτα γραφικών διαθέτει την Adreno 308 GPU χρονισμένη στα 500MHz. To 5A διαθέτει 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ έχει την δυνατότητα να επεκταθεί μέσω κάποιας MicroSD κάρτας με άλλα 128GB. Το κινητό τρέχει MIUI 9.0 βασισμένο σε Android 7.1.

Για κάμερα διαθέτει μία πίσω κύρια κάμερα με 13MP που υποστηρίζει PDAF, LED Flash, f/2.2 aperture, 1080p video recording, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι στα 5MP και υποστηρίζει f/2.0 aperture. Διαθέτει μία μπαταρία των 3000mAh, ενώ υποστηρίζει 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS + GLONASS και IR blaster. Η τιμή του στην Κίνα είναι στα 599 γουάν ή μπορείτε να το βρείτε στο Banggood, ώστε να μην έχετε και πρόβλημα με άλλα έξοδα ερχόμενο Ελλάδα.

Το Redmi 5A που κυκλοφόρησε πρώτα στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα, είναι η επιτυχημένη συνέχεια του Redmi 4A. Πάραυτα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα το Redmi 5A να κυκλοφορήσει με τελείως άλλο όνομα στην Ινδία. Επίσης μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα να δούμε και τα Redmi Note 5, όπου το ένα μοντέλο αναμένεται να είναι πολύ φθηνό, οπότε δεν αποκλείεται να είναι αυτό το κινητό που περιμένουμε. Απ’ ότι φαίνεται εάν δεν μάθουμε κάτι άλλο από τις πηγές μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η Xiaomi.

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο