25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Black Friday και στα προϊόντα της Chuwi!

Ενώ είμαστε λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων για το Black Friday, και τα καταστήματα ετοιμάζονται για τις ορδές των καταναλωτών που θα τα επισκεφτούν, μόλις μας ήρθε ενημέρωση από την Chuwi Greece ότι και η Chuwi συμμετέχει στο Black Friday με μεγάλες εκπτώσεις και πολύ καλές προσφορές!Όπως μας ενημέρωσαν από την Chuwi Greece, οι καταπληκτικές προσφορές της θα διαρκέσουν μέχρι και την δευτέρα λόγο του Cyber Monday, μαζί με την καμπάνια συγχρηματοδότησης του Corebook!

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν διαθέσιμα μέχρι και 150 κομμάτια του Chuwi Corebook, όπου θα μπορείτε να το αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 399$! Εάν θέλετε να πάρετε το Corebook μαζί με το πενάκι και το πληκτρολόγιο, θα έχετε την δυνατότητα να το κάνετε με μόλις 439$! Περισσότερα μπορείτε να δείτε σχετικά εδώ: https://www.indiegogo.com/projects/corebook-ultimate-2-in-1-win10-tablet-laptop/x/17558214#/

Συμπληρωματικά με το Corebook, θα υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες συσκευές όπως το Surbook Mini, το LapBook Air, αλλά και το Surbook  οι οποίες συμμετέχουν και αυτές  στο Black Friday με μεγάλες εκπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα :

  • Το SurBook mini, θα μπορείτε να το αποκτήσετε με 24% έκπτωση μόνο για την ημέρα του Black Friday! Το SurBook mini μην ξεχνάμε ότι είναι ένα 10.8 full laminated laptop το οποίο έχει ενσωματωμένο για επεξεργαστή τον Αpollo Lake N3450. Διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Έχει μια  πλήρους μεγέθους θύρα USB-τύπου C και 2 θύρες USB 3.0.
  • Το LapBook Air, θα μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε με 24% έκπτωση, ενώ οι 100 πρώτοι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν εντελώς δωρεάν και μια τσάντα πλάτης. Το LapBook Air μην ξεχνάμε ότι είναι ένα laptop με 14.1 full laminated οθόνη και πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό. Λειτουργεί με τον επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450, ενώ διαθέτει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Το LapBook Air μπορείτε να το βρείτε από εδώ: https://chuwi.aliexpress.com/store/group/LapBook-14-1-Air/2179113_510222847.html
  • To SurBook θα μπορείτε να το βρείτε και αυτό με 24% έκπτωση, ενώ και εδώ οι πρώτοι 100 καταναλωτές θα κερδίσουν ένα ροζ πληκτρολόγιο αυτή την φορά. Το SurBook μην ξεχνάμε ότι είναι ένα 12.3 ιντσών tablet με ανάλυση 2.5K. Για επεξεργαστή διαθέτει τον Apollo Lake Ν3450. Έρχεται με 6GB RAM, ενώ από θέμα αποθηκευτικού χώρου, θα το βρούμε σε δύο εκδόσεις, μία με 64GB και μία με 128GB, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι 2 θύρες USB 3.0 και η θύρα USB τύπου C, θα κάνουν την συνδεσιμότητα σας εύκολη υπόθεση. Το SurBook μπορείτε να το βρείτε εδώ:https://www.aliexpress.com/store/product/CHUWI-Surbook-12-3-Tablet-PC-Intel-Apollo-Lake-N3450-Quad-Core-6GB-RAM-64GB-ROM/2179113_32815528142.html

Εάν θέλετε να βρείτε όλες τις προσφορές της Chuwi για το Black Friday, μπορείτε να τις βρείτε εύκολα εδώ: http://promotion.chuwi.com/black-Friday-and-cyber-monday/

Ακόμα, μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να αγοράσετε το Chuwi Hi10 Plus, που σας το έχουμε παρουσιάσει εδώ στο iTechNews.gr, με έκπτωση 50% από το Gearbest με τον εκπτωτικό κωδικό Chuwihi10plus.

Επιπλέον, αν αγοράσετε από το https://chuwi.aliexpress.com/store/2179113, σιγουρευτείτε ότι μαζέψατε τα κουπόνια σας πριν κάνετε check-out. Συγκεκριμένα, για αγορές άνω των 169 δολαρίων, θα σας δοθεί ένα κουπόνι αξίας 5 δολαρίων, για αγορές άνω των 399 δολαρίων, θα λάβετε κουπόνι αξίας 10 δολαρίων και τέλος για αγορές άνω των 699 δολαρίων, θα λάβετε κουπόνι αξίας 20 δολαρίων!

Η Chuwi Greece σας εύχεται ένα χαρούμενο και γεμάτο αγορές Black Friday!

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο