12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο πρώτος άστεγος του metaverse είναι εδώ να μας θυμίζει την πραγματικότητα

Αν και το metaverse προβάλλει ως το ουτοπικό παράλληλο σύμπαν του πραγματικού κόσμου, οι εκάστοτε διαχειριστές του φαίνεται να μην κλείνουν τα μάτια στα προβλήματα της πραγματικότητας.

Παρότι οι «ασπίδες» ασφαλείας του metaverse προσπαθούν να κρύψουν τους αστέγους από τα μάτια των χρηστών, η TBWA\Paris, η εταιρεία πίσω από την πρωτοβουλία τής Endourage, με τη λογική πως επειδή δε βλέπουμε κάτι, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει, δημιούργησε τον πρώτο άστεγο του metaverse.

Το metavers έχει ήδη τον πρώτο του άστεγο - Γνωρίστε τον Γουίλ

Στο πλαίσιο της εκστρατείας τής Endourage, ενός δικτύου 150.000 πολιτών που προσπαθούν να μετριάσουν τον κοινωνικό αποκλεισμό των αστέγων, οι χρήστες γνωρίζουν τον Γουίλ.

Ο εικονικός αυτός χαρακτήρας έχει σχεδιαστεί ως ένας «εκπρόσωπος των αόρατων» στη Γαλλία και λειτουργεί ως υπενθύμιση πως δεν χρειάζεται να κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα της πραγματικότητας, όπως η αστεγία και η κοινωνική απομόνωση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

«Ενώ οι τεράστιες επενδύσεις στην εικονική πραγματικότητα επιταχύνονται και ενώ “χτίζονται” ολοένα και περισσότεροι εικονικοί κόσμοι, η κοινωνική απομόνωση δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρή» εξηγεί η TBWA\Paris.

«Με τον Γουίλ, η Entourage αμφισβητεί την εξέλιξη της κοινωνίας μας, των κοινωνικών δεσμών, και μας προσκαλεί να φροντίσουμε τους πιο ευάλωτους στην πραγματική ζωή»

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο