22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τώρα και στην ελληνική αγορά τα POCO X4 Pro 5G και POCO M4 Pro

Η POCO, πρωτοπόρος στον τομέα των επιδόσεων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων συσκευών στην ελληνική αγορά, το POCO X4 Pro 5G και το POCO M4 Pro που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού MWC 2022 στη Βαρκελώνη.

POCO X4 Pro 5G: Η δύναμη στα χέρια σου

Με τριπλό σύστημα κάμερας και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η νέα παντοδύναμη συσκευή της POCO αποτελεί ιδανική επιλογή για τους δημιουργούς περιεχομένου. Το εντυπωσιακό μέγεθος του κύριου φακού των 108ΜΡ στα 1/1,52″ τον καθιστά ως έναν από τους αισθητήρες με την υψηλότερη ανάλυση στον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε POCΟ. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP και μία κάμερα micro 2MP, ενώ ένας αισθητήρας 16MP βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Εάν ψάχνετε για τις καλύτερες λήψεις, είτε βρίσκεστε στην κορυφή χιονισμένων βουνών είτε είστε στην καρδιά του κέντρου, ή έχετε διάθεση για μια αυθόρμητη selfie, το POCO X4 Pro 5G αιχμαλωτίζει κάθε εικόνα καθαρά και με απόλυτη ακρίβεια.

Την ίδια στιγμή, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 695 5G κατατάσσεται ως ο πιο ενεργειακά αποδοτικός της κατηγορίας του για υψηλές επιδόσεις και ταχύτητα. Το οκταπύρηνο CPU τροφοδοτείται από δύο Arm Cortex-A78 performance πυρήνες, οι οποίοι μπορούν να αγγίξουν ταχύτητες έως και 2.2GHz. Εκτός από τα 8GB RAM, το POCO X4 Pro 5G προσφέρει 3GB επιπλέον, που προέρχονται από τα 256GB ROM της συσκευής χάρη στην τεχνολογία Dynamic RAM Expansion , καθιστώντας το ιδανικό για mobile gaming χωρίς lag και χαρίζοντας στον χρήστη μια ομαλή 5G εμπειρία.

H μεγάλη οθόνη AMOLED DotDisplay 6.67” του POCO X4 Pro 5G δεν τραβά απλώς τα βλέμματα, αλλά με ρυθμό ανανέωσης 120Hz προσφέρει μια ομαλή και καθηλωτική εμπειρία ρεαλιστικής προβολής. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η POCO χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED στην X-series. Αυτό, σε συνδυασμό με τον ρυθμό ανάγνωσης αφής των 360Hz, σημαίνει πως το smartphone ανταποκρίνεται σε κάθε σας κίνηση αστραπιαία. Η οθόνη AMOLED ανάλυσης 2400 x 1080 FHD+ μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητά της ανάλογα με το περιβάλλον. Επίσης, έχοντας πιστοποίηση SGS Eye Care Certification, η οθόνη του POCO X4 Pro 5G είναι πιο φιλική για τα μάτια των χρηστών κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικά gaming sessions.

Τέλος, η μπαταρία της συσκευής στα 5000mAh παρέχει αυτονομία χρήσης για πάνω από μία μέρα, χωρίς περιορισμούς, ενώ σε συνδυασμό με την ταχεία φόρτιση στα 67W και την μπαταρία πλήρως φορτισμένη σε μόλις 40 λεπτά, σημαίνει ότι το άγχος της χαμηλής μπαταρίας ανήκει στο παρελθόν.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε έκδοση 8GB RAM και 256GB ROM και σε χρώματα Laser Black, Laser Blue και POCO Yellow, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 399 ευρώ.

POCO M4 Pro: Διασκέδαση χωρίς όρια

Ένα πραγματικό powerhouse ψυχαγωγίας χάρη στον οκταπύρηνο MediaTek Helio G96, έναν από τους ισχυρότερους επεξεργαστές που προσφέρει μοναδικές επιδόσεις και ταχύτητες που εντυπωσιάζουν. Για να είναι, όμως, εξασφαλισμένο ότι το POCO M4 Pro λειτουργεί πάντα άριστα, το LiquidCool Technology 1.0 Plus έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα, ανεξαρτήτως της συχνότητας και της διάρκειας χρήσης της συσκευής.

Σε συνδυασμό με την πανέμορφη AMOLED FHD+ οθόνη στις 6.43 ίντσες, την πρώτη AMOLED DotDisplay σε συσκευή της σειράς POCO M, που διαθέτει 90Hz refresh rate και 180Hz touch sampling rate, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην υψηλότερη ποιότητα, χωρίς διακοπή. Με αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας ανάλογα με το περιβάλλον μέχρι και 1,000 nits και πιστοποιήσεις για “Eye Care Display” και “Seamless Display” από τη SGS, η θέαση γίνεται πραγματική απόλαυση.

Για τη δημιουργία υλικού, η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τριπλό ΑΙ σύστημα καμερών και με κύριο φακό στα 64ΜΡ για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που κρατάνε όλες τις στιγμές μας ζωντανές. Επιπλέον, η υπερευρυγώνια κάμερα των 8MP παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές σας από διαφορετική οπτική, χάρη σε μια ευρύτερη γωνία 118°. Ο φακός macro των 2MP μπορεί να τραβήξει εντυπωσιακές λήψεις του μικρόκοσμου που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε με λεπτομέρεια.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

H συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις:

  • 6GB RAM με 128GB ROM (Χρώμα: Power Black)
  • 8GB RAM με 256GB ROM (Χρώματα: Cool Blue, Power Black και POCO Yellow)

Early Bird Promo

Τα νέα smartphones από την POCO είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τις 28 Απριλίου, με ειδική έκπτωση μέχρι τις 5 Μαΐου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις early bird προσφορές των νέων κυκλοφοριών, καθώς και τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησής τους.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της FoQus, επίσημου διανομέα της POCO στην Ελλάδα και την Κύπρο.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο