18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρχεται ένα πραγματικά full screen κινητό από την Samsung!

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε από την ίδια την Samsung σε ανακοίνωσή της, ότι η επόμενη ναυαρχίδα της S9, θα είναι ένα πραγματικά full screen κινητό, με την αναλογία μόνο της οθόνης να είναι πάνω από 90%. Πληροφορίες που μάθαμε σήμερα, είδαμε ότι το ποσοστό αυτό θα είναι σίγουρα πολύ περισσότερο!

Ψάχνοντας μέσα στα σκοτεινά σοκάκια του διαδικτύου για νέα και φήμες, πέσαμε πάνω στο site το WIPO (World Intellectual Property Office). Το WIPO είναι ένα γραφείο όπου οι εταιρείες καταθέτουν τις ιδέες τους για να λάβουν πατέντα ευρεσιτεχνίας. Εκεί βρήκαμε ένα σχέδιο της Samsung όπου δείχνει ότι η εταιρεία συνεχίζει να βελτιώνει την κυρτή συνέχεια της οθόνης και στο πλάι.

Από τις φωτογραφίες που φαίνονται από το γραφείο ευρεσιτεχνίας, θα δείτε ότι η οθόνη γίνεται ένα με το πλαϊνό και συνεχίζει προς τα πίσω στη πλάτη.

Εάν το σκεφτείτε πάντως στο μυαλό σας σαν εικόνα, είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστείτε. Εγώ πάντως σας βρήκα ένα σχετικό render που φαίνεται πραγματικά πολύ ωραίο!

Μην ξεχνάτε μόνο ότι μιλάμε για σχέδια πατέντας. Οπότε μέχρι να γίνει η πατέντα πραγματικότητα, έχει μία απόσταση. Μακάρι πάντως να το καταφέρουν και να το εμπεριέχουν στο S9, γιατί αυτό θα αναγκάσει και τις άλλες εταιρείες να κινηθούν αναλόγως, κάτι που θα είναι στη τελική καλό για εμάς.

Διαβάστε περισσότερα: Samsung Note 8 vs iPhone X: Ποιο λέτε κατεβάζει πιο γρήγορα δεδομένα!?

Μην ξεχάσετε πάντως να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like&Share τη σελίδα μας στο Facebook, για να ενημερωθείτε άμεσα όταν έχουμε κάποιο σχετικό νέο. Επίσης έχουμε και το giveaway στη πρώτη σελίδα με 5 υπέροχα δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο