22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αργό iPhone; Δείτε πώς να το επιταχύνετε

Όχι, δεν ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούργια συσκευή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να επιταχύνετε το iPhone σας δωρεάν

Κάνατε το τελευταίο update του iOS και τώρα το iPhone σας είναι πιο αργό από ποτέ – δεν είστε μόνοι, έχει συμβεί σε όλους μας. Τα κακά νέα, είναι ότι η Apple το κάνει επίτηδες, προκειμένου να μας αναγκάσει να αγοράσουμε ένα νέο, πιο ακριβό και γρηγορότερο μοντέλο. Τα καλά νέα, είναι πως μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό. Υπάρχει τρόπος να λύσουμε το πρόβλημα εύκολα, γρήγορα και, κυρίως, δωρεάν.

Έχετε αργό iPhone; Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος να το επιταχύνετε

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής μας. Αν αυτός είναι γεμάτος, μπορούμε να διαγράψουμε αρχεία και εφαρμογές, ώστε να τον απελευθερώσουμε και το iPhone μας να ανασάνει. Αν, πάλι, το κάναμε και δε λειτούργησε, έχει έρθει η στιγμή να διαγράψουμε την κρυφή μνήμη (clear cache).

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Πώς κάνουμε clear cache στο Safari

Το Safari είναι ο προεπιλεγμένος browser του iPhone και τον χρησιμοποιούμε διαρκώς. Για να διαγράψουμε την κρυφή μνήμη, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις του iPhone.

Βήμα 2: Επιλέγουμε το Safari από τη λίστα των εγκατεστημένων apps.

Βήμα 3: Κάνουμε scroll down και επιλέγουμε «Διαγραφή Ιστορικού και Δεδομένων Ιστοσελίδας» (Clear History and Website Data).

Βήμα 4: Επιβεβαιώνουμε την επιλογή μας στο popup box.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο