14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

KOSPET Optimus 2: Δείτε το ζωντανά και πάρτε το στα 171€ από το Banggood!

Η Kospet είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία στο ελληνικό κοινό και σας έχουμε παρουσιάσει πολλά δικά της έξυπνα ρολόγια μέχρι στιγμής εδώ στο site, όλα πολύ καλά, όλα μοναδικά! Πριν από λίγο σας έλεγα για το τελευταίο Kospet ρολόι που πήρα από το Cafago, το Kospet Magic 4, ενώ τώρα είδα ότι δεν σας έχω παρουσιάσει την ναυαρχίδα της, το Kospet Optimus 2! Τ’ άλλα Kospet smartwatch που σας έχω παρουσιάσει είναι το Kospet K21, το Kospet Probe, το Kospet Prime SE και το Kospet Magic 4.

Το Kospet Optimus 2 τα δυνατά του χαρακτηριστικά, αυτά που δεν θα βρείτε σε άλλα smartwatch είναι η μοναδική περιστρεφόμενη κάμερα που έχει με ανάλυση 13MP και αισθητήρα τον IMX214 και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MT6762 + PAR2822 dual-chip. Φυσικά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά που τα έχουν ελάχιστα ρολόγια, είναι το Android 10.7 λειτουργικό με την υποστήριξη για 4G, ενώ μετράει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας και καταγράφει τον ύπνο σας για να σας βοηθήσει να τον κάνετε πιο ποιοτικό.

Τι άλλο όμως θα βρούμε στο Kospet Optimus 2? Κατ’ αρχάς το smartwatch έχει πολύ premium κατασκευή, αφού είναι ένας συνδυασμός από κεραμικό με μέταλλο. Τα λουράκια του είναι από σιλικόνη. Το μήκος του ρολογιού είναι 120 με 90mm x 24mm, ενώ το πλάτος του είναι 22mm. Το βάρος του είναι στα 75g. Για επεξεργαστή όπως σας είπα έχει τον οκταπύρηνο Helio P22 (MT6762+PAR2822), ενώ διαθέτει 4GB RAM + 64GB ROM. Συνδέεται ασύρματα στα 2.4 και 5GHz, ενώ παίρνει φυσικά και SIM (nanoSIM) κάρτα και υποστηρίζει την Β20 σαν συχνότητα για να έχετε 4G στο ρολόι. Έχει GPS/GLONASS/Beidou/A-GPS. Η οθόνη του είναι διαστάσεων 1.6″, IPS, με ανάλυση 400 x 400 pixels. Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 1260mAh, με χρόνο αναμονής 1 – 2 ημέρες (Android mode), 3 – 5 ημέρες (Lite Mode). Μετά θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες για να το φορτίσετε μαγνητικά.

[affcoups id=”95332″]

 

Το Kospet Optimus 2 υποστηρίζει Face Unlock, έχει δυναμικό interface, μετράει κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, παλμούς, βήματα, τον ύπνο σας, την αναπνοή σας, έχει custom watchfaces και είναι αδιάβροχο, αλλά όχι για την θάλασσα ή το ντους.  Υποστηρίζει 31 multi-sport Mode (Outdoor Run, Outdoor Walk, Indoor Run, Outdoor bike, Play basketball, Play football, Play ping pong, Play badminton, Jump rope, Trail running, Open and close jump, indoor bicycle, Mixed aerobic, Social dance, Baseball, Snowboarding, Rugby, Alpine skiing, Skating, Squash, Golf, Volleyball, Boxing, Wrestling, Gymnastics,Track and field, Tennis, Dance, Martial arts, Rowing machine, Stepper), έχει για υπενθύμιση για κλήσεις ή μηνύματα, φωνητική αναζήτηση, ηχείο, σας ειδοποιεί με ήχο ή δόνηση, δείχνει τον καιρό, έχει Google χάρτες, Google Play store, για ηχογραφήσεις, YouTube, Chrome, υπολογιστή τσέπης, παίζει μουσική, δείχνει εικόνες και βίντεο. Όπως βλέπετε έχει χαρακτηριστικά ενός καλού κινητού τηλεφώνου, σε μέγεθος ρολογιού!

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που έχω ετοιμάσει εδώ και κάμποσο καιρό να πω  την αλήθεια, αλλά πάντα είναι επίκαιρη. Εσείς όπως είπαμε, κάνετε Like & Share το βίντεο και γράφεστε και στο κανάλι εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Επίσης πατάτε αυτή την καμπάνα για να ειδοποιηθείτε για ότι νέο βίντεο σας έχω.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/Dt93vj1pROs” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”Kospet Optimus 2 – Ένα smartwatch κινητό, με περιστρεφόμενη κάμερα 13MP, Android 10, 4/64GB, SpO2!”]

Για να πάρετε και εσείς το φοβερό Kospet Optimus 2, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο site του Cafago και να το αγοράσετε στο Flash Sales που έχει και το έχει σε στοκ για λίγο ακόμα, στην φοβερή τιμή των 176.69€!

Επίσης μπορείτε να το πάρετε λίγο πιο χαμηλά, από το Banggood, με το παρακάτω κουπόνι

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

[affcoups id=”95695″]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο