14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έξυπνος ελεγκτής συσκευής αυτόματου ποτίσματος για 10-20 γλάστρες με μόλις 23.15€ από το Cafago για να επιζήσουν τα λουλούδια σας το καλοκαίρι

Δεν έχει έρθει επίσημα το καλοκαίρι, οπότε έχετε ακόμα λίγο χρόνο εάν έχετε λουλούδια στη βεράντα ή στο μπαλκόνι. Καλοκαίρι, ζέστη, τα λουλούδια θα θέλουν νερό. Εάν λοιπόν σκέφτεστε να λείψετε κάποια στιγμή για λίγο, εάν σύστημα αυτόματου ποτίσματος είναι απαραίτητο. Και φυσικά σας έχω κάτι οικονομικό, στα 23.15€, για 10-20 γλάστρες, μια χαρά δηλαδή για το μπαλκόνι σας! Το άλλο που είχα βάλει την άλλη φορά, εξαφανίστηκε αμέσως, οπότε μην το σκέφτεστε, το αγοράζετε τώρα!

Το σύστημα αυτόματου ποτίσματος είναι σε άσπρο χρώμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ABS, διαθέτει ρολόι αντίστροφης μέτρησης 1 – 999 ώρες, με εύρος χρόνου εργασίας 1 – 999s. Χρησιμοποιεί ρεύμα ≤800mA, με ισχύ 3,2 W. Η πίεση του νερού, το μέγιστο που μπορεί να φτάσει, είναι στα ≥30 PSI (200 kpa), ενώ η ροή του νερού είναι 0,2 – 0,4 LPM. Οι διαστάσεις του μηχανήματος είναι 105 x 29 x 24 mm και το βάρος του 90g.

Η έξυπνη συσκευή ποτίσματος, μπορεί να ποτίζει τακτικά και ποσοτικά τα φυτά στις γλάστρες σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι ή έξω, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μην ξεραθούνε. Ο σταλικτίτης μπορεί να εισαχθεί απευθείας στο έδαφος, κάτι που είναι βολικό για έγχυση νερού απευθείας στις ρίζες των φυτών, έχοντας έτσι ένα πότισμα με υψηλή απόδοση. Διαθέτει τροφοδοτικό συνεχούς ρεύματος 5V, που δεν χρειάζεται φόρτιση ή αντικατάσταση της μπαταρίας, με μακροχρόνια αντοχή, κανοντάς το βολικό στη χρήση. Εύκολο στην συναρμολόγηση και χρήση, μπορείτε να έχετε μία γρήγορη κατασκευή του δικού σας συστήματος ποτίσματος. Ένα σετ μπορεί να ποτίσει 10-20 γλάστρες με φυτά. Είναι μικρό και ελαφρύ, δεν πιάνει χώρο, ιδανικό για χρήση σε σπίτι, γραφείο, βεράντα, μπαλκόνι, εργαστήριο κ.λπ.

Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε τα εξής:
1 * συσκευή
10 * Σωλήνες τριών κατευθύνσεων
2 * Σωλήνες διπλής κατεύθυνσης
10 * Σταλακτίτες ποτίσματος
1 * Φίλτρο
10 * Εύκαμπτος σωλήνας
1 * Καλώδιο USB
1 * Εγχειρίδιο χρήστη

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-e21075.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις €23.15 ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, το σύστημα αυτόματου ποτίσματος για 10-20 γλάστρες ώστε να μην φοβάστε πια να μην ξεραθούνε τα λουλούδια σας![/su_button]

 

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο