15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο ισχυρότερος επεξεργαστής για laptop από την Intel

Η Intel κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος τους επεξεργαστές 12ης γενιάς σε τρεις εκδοχές: σειρά H για φορητούς υπολογιστές υψηλών επιδόσεων, σειρά P για premium ultra-slim συσκευές και σειρά U για τους πιο φορητούς φορητούς υπολογιστές και ταμπλέτες. Αυτά τα τσιπ αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των mainstream προϊόντων που εισέρχονται στην αγορά, αλλά υπάρχει ένα ακόμη εξειδικευμένο τμήμα που δεν έχει αντιμετωπιστεί: οι ισχυροί φορητοί σταθμοί εργασίας.

Για να καλύψει αυτό το κενό, η Intel αποκάλυψε σήμερα στην εκδήλωση Intel Vision τις νέες 12th Gen Alder Lake-HX CPUs, τσιπ για φορητούς υπολογιστές και σταθμούς εργασίας για gaming. Αποτελούμενοι από επτά chips χωρισμένα σε Core i5, Core i7 και Core i9, οι επεξεργαστές αυτοί έρχονται σε συσκευασία BGA που εκτός από το ύψος (2 έναντι 4,4 χιλιοστά) έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό της Intel για desktop LGA (45 x 37,5). Αυτά τα τσιπ διαφοροποιούνται από τους επεξεργαστές της σειράς H με τη δυνατότητα ξεκλειδώματος, μαζί με περισσότερους πυρήνες, υψηλότερα επίπεδα ισχύος και αναβαθμισμένες λωρίδες PCIe.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει την πλήρη σειρά των Alder Lake-HX για φορητούς υπολογιστές gaming και σταθμούς εργασίας:

Η Intel υπόσχεται σημαντική αύξηση των επιδόσεων αυτών των τσιπ. Σε ένα benchmark τρισδιάστατης απόδοσης με τη χρήση του Blender.

 

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Βρε παιδιά κάντε λίγο μεγαλύτερες τις φωτογραφίες. Δεν μπορούμε να τις διαβάσουμε και δεν έχουν και ζουμ.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο