15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Tronsmart παρουσιάζει τα Bluetooth TWS Ακουστικά Onyx Ace Pro με βελτιωμένη αποκωδικοποίηση ήχου aptX™ Adaptive της Qualcomm®

Σεντζέν, Κίνα, 16 Μαΐου 2022 – Τα ακουστικά Tronsmart Onyx Ace Pro με επεξεργαστή Qualcomm® έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στην αγορά, για το 2022.

Ο επεξεργαστής Qualcomm® QCC3040 αποδίδει ήχο υψηλής πιστότητας σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση ήχου aptX™ και aptX™ Adaptive. Το πρωτόκολλο ακύρωσης θορύβου 8ης γενιάς  cVc της Qualcomm® απομονώνει πλήρως του θορύβους του περιβάλλοντος και ακυρώνει την ενοχλητική ηχώ που μπορεί να εμφανιστεί στις υψηλές εντάσεις μικροφώνου.

Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων ήχου Tronsmart, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία των νέων TWS ασύρματων ακουστικών της, με το όνομα Onyx Ace Pro. Διαθέτουν επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας της Qualcomm®,  αποκωδικοποίηση ήχου aptX™ Adaptive και τέσσερα μικρόφωνα με υποστήριξη του πρωτόκολλο ακύρωσης θορύβου cVc 8.0. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα μουσικής και κλήσεων, μαζί με σταθερή και μεγάλης εμβέλειας σύνδεση, είτε ακούμε μουσική στο γυμναστήριο είτε παίζουμε κάποιο παιχνίδι στο κινητό μας. Τα Tronsmart Onyx Ace Pro είναι διαθέσιμα για αγορά από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress και από το Geekbuying σε τιμή περίπου 30 €, δηλαδή με έκπτωση 55%.

Διαθέτουν τον προηγμένο επεξεργαστή Qualcomm® QCC3040, με υποστήριξη αποκωδικοποίησης ήχου aptX™ και aptX™ Adaptive, καθώς και ηχεία διαμέτρου 13 mm κατασκευασμένα από συνθετικό πολυμερές υλικό. Τα Onyx Ace Pro προσφέρουν εντυπωσιακό βαθύ ήχο με μεγάλη διαύγεια. Ο ήχος όλων των μουσικών οργάνων αποδίδεται τέλεια με μεγάλη πιστότητα και εξαιρετική ποιότητα ακρόασης, σε όλα τα είδη μουσικής. Επιπλέον, διαθέτουν τέσσερα μικρόφωνα (δύο το κάθε ακουστικό) με υποστήριξη του πρωτοκόλλου cVc 8.0 που ενισχύει τη φωνή και ακυρώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος. Έτσι οι τηλεφωνικές κλήσεις είναι  πεντακάθαρες αφού η ανθρώπινη φωνή αποδίδεται με υψηλή ευκρίνεια.

Τα Onyx Ace Pro διαθέτουν μεγάλη αυτονομία σε κάθε φόρτιση που μπορεί να φτάσει τις 27 ώρες, με τη χρήση της θήκης – power bank. Έτσι μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για περισσότερο χρόνο, όταν βρισκόμαστε σε δραστηριότητες στην ύπαιθρο όπου δεν υπάρχει πηγή ενέργειας. Τα ακουστικά επιτρέπουν 6,5 ώρες ακρόασης σε κάθε φόρτιση και μπορούν εύκολα να επαναφορτιστούν μέσω της θήκης, αν συνδέσουμε ένα καλώδιο USB Type-C. Χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση Bluetooth 5.2, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα σύνδεσης και παρέχοντας ταχύτερη μετάδοση ήχου σε απόσταση έως 10 m, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι όπου κι αν τα χρησιμοποιούμαι η σύνδεση θα παραμείνει σταθερή και η ακρόαση υψηλής ποιότητας ήχου θα γίνεται χωρίς διακοπές.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης δεν αρκεί μόνο τα ακουστικά να προσφέρουν άριστη ποιότητα μουσικής και  πεντακάθαρες κλήσεις. Πρέπει να μπορούν να αποδίδουν άριστα και όταν παίζουμε παιχνίδια. Τα Onyx Ace Pro διαθέτουν ειδική λειτουργία Gaming προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Με τον μέγιστο συγχρονισμό μεταξύ εικόνας και ήχου, τα παιχνίδια με το κινητό μας απογειώνονται. Ακόμα τα ακουστικά είναι συμβατά με όλους του ψηφιακούς φωνητικούς βοηθούς όπως η Siri, η Alexa και η Google. Παίρνουν άριστα σε όλες τις ηχητικές μας ανάγκες.

Τα Onyx Ace Pro διαθέτουν αδιάβροχη πιστοποίηση IPX5. Έτσι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε άφοβα στη βροχή, στα σπορ ή σε περιβάλλον με σκόνη. Δε χρειάζεται να ανησυχούμε αν ξαφνικά αρχίσει να βρέχει ή αν ιδρώσουμε κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό προσφέροντας μεγάλη άνεση και απόλυτη σταθερότητα κατά τη χρήση, ακόμα κι αν τα φοράμε για πολλές ώρες. Προσφέρουν πρακτικό χειρισμό με τη βοήθεια των κουμπιών αφής που διαθέτουν. Ακόμα η πολύ πρακτική και μικρή θήκη – power bank (που περιέχει τα ακουστικά) είναι ιδανική για να την έχουμε μαζί μας παντού στο σπίτι, στη δουλειά, στη διασκέδαση, στο ταξίδι, ή στις διακοπές.

Τα Tronsmart Onyx Ace Pro είναι διαθέσιμα για αγορά από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress και από το Geekbuying σε τιμή περίπου 30 €, δηλαδή με έκπτωση 55%.

Χαρακτηριστικά

  • Πρωτοποριακός επεξεργαστής της Qualcomm®.
  • Αποκωδικοποιητής ήχου Qualcomm®aptX™ και aptX™ Adaptive.
  • Διπλά μικρόφωνα με υποστήριξη Qualcomm cVc™ 8.0.
  • Αυτονομία ως και 27 ώρες σε κάθε φόρτιση με τη χρήση της θήκης – power bank.
  • Αδιάβροχη πιστοποίηση IPX5 για αντοχή στην υγρασία.
  • Πρακτικό κουμπί reset για χρήση σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία Tronsmart

H Tronsmart ιδρύθηκε το 2013 και γιόρτασε τα όγδοα γενέθλιά της τον Ιούνιο του 2021. Είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τεχνολογίας. Τα προϊόντα της προτείνονται από μεγάλα ονόματα του χώρου όπως είναι η Qualcomm, το Forbes, η Yahoo και πολλές άλλες εταιρείες και μέσα ενημέρωσης. Το 2018 ο Luis Suarez έγινε επίσημος πρεσβευτής των προϊόντων της. Η εταιρεία έχει ραγδαία εξέλιξη και σήμερα πουλάει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες, σε Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Έχει πάρει περισσότερα από 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας SoundPulse®. Βασικό μέλημα της Tronsmart  είναι να διευκολύνει τη ζωή των πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο