25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Χρήσιμα προϊόντα στη μισή τιμή από την Amazon Γερμανίας (Δίνονται κωδικοί έκπτωσης)

Η ενασχόλησή μας με το διαδίκτυο είναι συνεχής. Συχνά εντοπίζουμε ενδιαφέροντα προϊόντα που έχουν άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή. Σήμερα θα παρουσιάσουμε δύο προϊόντα που βρήκαμε στην Amazon Γερμανίας που πουλιούνται στη μισή τιμή, με τη χρήση εκπτωτικών κωδικών, που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για τους φίλους της ιστοσελίδας μας. Μάλιστα τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι πολύ χρήσιμα, για το καλοκαίρι και τις διακοπές που πλησιάζουν! Ας τα δούμε από κοντά.

Γρήγορος Φορτιστής Quick Charge 3.0, TypeC, ισχύος 20W. Ο Φορτιστής διαθέτει πιστοποίηση Quick Charge 3.0 και έχει ισχύ 20W. Φορτίζει πολύ γρήγορα, για παράδειγμα ένα iPhone 12, φόρτιση από 0 έως 50% επίπεδο μπαταρίας, σε μόνο 30 λεπτά. Είναι συμβατός με όλες τις συσκευές όπως Samsung, Airpods, MacBook Air, iPad Pro, iPhone, Huawei, Xiaomi και άλλα. Διαθέτει μια θύρα USB Type-C αλλά θα πρέπει να προμηθευτούμε το καλώδιο χωριστά ή να χρησιμοποιήσουμε κάποιο που ήδη έχουμε. Διαθέτει πιστοποίηση CE, πολλαπλή προστασία από υπερθέρμανση, υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα ή υπερένταση. Είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο, στο ταξίδι ή οπουδήποτε, αφού έχει μικρό μέγεθος. Μπορούμε να τον αποκτήσουμε με έκπτωση 50% στην τιμή των 7,00 €, με χρήση του εκπτωτικού κωδικού IXIJMY6C. Προσοχή! Ο κωδικός ισχύει μέχρι τις 25-5-2022!



 

 

 

 

 

 

 

 

Κουβέρτα Πικνίκ για την παραλία, το κάμπινγκ, την εκδρομή κλπ. Τώρα που καλοκαιριάζει, μια κουβέρτα πικνίκ είναι χρήσιμη για τις εκδρομές σας στην παραλία ή στο βουνό. Είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα υψηλής ποιότητας με αντοχή στο σκίσιμο, αδιάβροχο, άνετο και φιλικό για το δέρμα. Η κουβέρτα είναι απαλή και λεία, καθαρίζεται  εύκολα και στεγνώνει γρήγορα μετά το πλύσιμο. Είναι αδιάβροχη και αδιαπέραστη από την άμμο. Τόσο το νερό όσο και η άμμος απομακρύνονται εύκολα με ένα απλό τίναγμα. Στις τέσσερεις γωνίες διαθέτει μικρές θήκες για βότσαλα, ώστε να μην την παίρνει ο αέρας. Έχει μεγάλο μέγεθος ώστε να επαρκεί για όλη την οικογένεια. Οι διαστάσεις της είναι 220 x 165 cm. Διατίθεται σε τρία μοναδικά πολύχρωμα σχέδια που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε! Όταν δεν τη χρησιμοποιούμε μπορεί εύκολα να διπλωθεί μέχρι τη διάσταση 23 x 19 cm και να συσκευαστεί μέσα στον δικό της σάκο, για άνετη αποθήκευση και μεταφορά, ώστε να μπορούμε να τη μεταφέρουμε εύκολα οπουδήποτε, αφού είναι και πολύ ελαφριά. Είναι ιδανική για χρήση σε πάρκα, παραλίες, πικνίκ, εκδρομές, για κάμπινγκ και αθλήματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χαλάκι παιχνιδιού για το σπίτι. Αυτή η κουβέρτα θα είναι ο αγαπημένος σας σύντροφος. Απολαύστε τον χρόνο σας σε εξωτερικούς χώρους! Μπορούμε να την αποκτήσουμε με έκπτωση 50% στην τιμή των 6,50 €, με χρήση του εκπτωτικού κωδικού EZ5UQQGN. Προσοχή! Ο κωδικός ισχύει μέχρι τις 21-5-2022!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα έρχονται στο σπίτι με εταιρεία Courier, σε λιγότερο από 10 μέρες και το κόστος αποστολής είναι περίπου 5,50 €. Αφού στέλνονται από τη Γερμανία δεν υπάρχουν χρεώσεις τελωνίου ή άλλες χρεώσεις. Βιαστείτε! Οι εκπτωτικοί κωδικοί λήγουν σύντομα!!!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο