16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

OneOdio Monitor 60: Δείτε τα ενσύρματα ακουστικά ναυαρχίδα με μικρόφωνο αυστηρά για όσους ξέρουν ν’ ακούνε μουσική!

Η OneOdio είναι μια εταιρεία που κατάφερε εδώ και κάμποσο καιρό να συνδυάσει το όνομά της με την ποιότητα στα ακουστικά και τον τέλειο ήχο. Είμαι τυχερός που έχω παρουσιάσει κάμποσα ακουστικά από την εταιρεία και πρέπει να ομολογήσω ότι για όλα έχω μόνο θετικά πράγματα να πω. Το OneOdio Monitor 60 είναι μια ναυαρχίδα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία, ένα ζευγάρι ενσύρματων ακουστικών που προορίζονται για τους λάτρεις του σωστού ήχου, για άτομα που ξέρουν πώς να ακούν μουσική, ενώ συνδυάζουν και μικρόφωνο, κάτι που η δεύτερη ναυαρχίδα που θα δούμε σε λίγο, τα OneOdio Monitor 80, δεν διαθέτουν. Ας δούμε λοιπόν τι μου ήρθε από την εταιρεία.

Τα OneOdio Monitor 60 που μου ήρθαν, ήρθαν με ταχυδρομείο χωρίς κανένα πρόβλημα με το τελωνείο. Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα ακουστικά που έχουν έρθει από την εταιρεία, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και αυτή τη φορά έλαβα τα Monitor 60 που θα δούμε τώρα αλλά και την άλλη ναυαρχίδα τους όπως σας είπα πιο πάνω, τα Monitor 80. Το κουτί συσκευασίας που έλαβα είναι πολύ ωραίο, με μια φωτογραφία των ακουστικών στην επάνω πλευρά και με το όνομα τους, Στο κάτω μέρος θα βρείτε διάφορες χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες για τα ακουστικά.

Η OneOdio απ’ ότι φαίνεται με τις τελευταίες της δημιουργίες, θέλει να ξεφύγει λίγο από το στυλ των DJ, αν και εάν προσέξετε στο κουτί, στο πάνω μέρος, θα δείτε ότι γράφει ότι τα OneOdio Monitor 60 είναι ιδανικό για DJ και μουσικόφιλους. Πάντως με τις δύο σειρές, 60 και 80, φαίνεται ότι προσπαθεί ν’ αγκαλιάσει μια πιο «ουδέτερη» αισθητική καθώς και ηχητικές υπογραφές. Τα νέα OneOdio Monitor 60 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, παρόλο που παραλείπει μέρος των μπάσων για να επιτύχει μια πιο ισορροπημένη (αλλά μακριά από ουδέτερη) υπογραφή. Βέβαια, όλο αυτό με τη σειρά του, οδηγεί σε μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία ακρόασης!

Ανοίγοντας τη συσκευασία, θα βρείτε μέσα ένα πολύ ωραίο πουγκί για να αποθηκεύεται μέσα τ’ ακουστικά και τα καλώδια, από δερματίνη, με το λογότυπο της εταιρείας πάνω τους και πληροφορίες για την εταιρεία παγκοσμίως, 3 καλώδια, ένα manual και φυσικά τα ακουστικά OneOdio Monitor 60.

Το OneOdio Monitor 60 είναι εξωτερικά ακουστικά. Η σχεδίασή τους ακολουθεί τη σχεδίαση των εξωτερικών ακουστικών που έχει η εταιρεία, αλλά δείχνουν πιο ακριβά και πολύ κομψά. Το αναπνεύσιμο σφουγγάρι των ακουστικών δεν θα σας κάνει να τα νιώσετε βαριά, ζεστά ή να δημιουργήσουν κάποια ενόχληση. Όλο το σχέδιο είναι πολύ συμπαγές, χωρίς χαλαρά μέρη που θα μπορούσαν να κάνουν περίεργους ήχους. Το πάνω μέρος των ακουστικών, έχουν πάνω τους χαραγμένο τ’ όνομα της εταιρείας, OneOdio. Το σφουγγάρι είναι πολύ μαλακό, και δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει καμία ενόχληση. Εξοπλισμένο με μεταλλικό σκελετό, μπορεί να επεκταθεί δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης από οποιονδήποτε, μικρό ή μεγάλο. Τα ακουστικά μπορούν να περιστραφούν 180 μοίρες, κρατώντας έτσι και μία σχέση με DJ, μιας και το γράφει απ’ έξω στο κουτί, τόσο κάθετα όσο και οριζόντια όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Αυτό είναι καλό, καθώς με αυτόν τον τρόπο κρατούν μικρό χώρο και μπορούν εύκολα να μπουν στο πουγκί που έχει η συσκευασία και να αποθηκευτούν.

Πόσο καλή δουλειά κάνουν τα μαξιλαράκια? Τ’ ακουστικά δεν έχουν κάποια λειτουργία τύπου ANC, οπότε ότι απομόνωση υπάρχει είναι καθαρά μηχανική. Έχω να πω ότι κάνουν καλή δουλειά λοιπόν, με πολύ λίγους εξωτερικούς ήχους να ακούγονται. Μέσα στη συσκευασία του Monitor 60 θα βρείτε 3 καλώδια:

  • Καλώδιο 1: Καλώδιο 3,5mm έως 3,5mm με μικρόφωνο (1,2M)
  • Καλώδιο 2: Σπειροειδές καλώδιο 3,5mm έως 6,35mm (1,5M~3M)
  • Καλώδιο 3: Καλώδιο 3,5 mm έως 3,5 mm (3M)

Όλα τα καλώδια μπορεί να φαίνονται φθηνά στη διάφανη πλαστική σακούλα που έρχονται, αλλά είναι αξιοπρεπώς μαλακά και αρκετά εύπλαστα. Τα καλώδια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ποικοιλοτρόπος για να συνδέσετε τ’ ακουστικά με κάποια πηγή ήχου ή με άλλα ακουστικά ώστε να μοιράσουν τον ήχο. Τ’ ακουστικά θα τα βρείτε μόνο σε μαύρο χρώμα. Διαθέτουν οδηγό 50 mm, αντίσταση 38 Ω, ευαισθησία 110dB±3dB, απόκριση συχνότητας 20Hz – 40KHz και μέγιστη ισχύ εισόδου 1600mW.

Το OneOdio Monitor 60 είναι συμβατά με υπολογιστή, laptop, κινητό ή Mac. Με τα 3 καλώδια που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να συνδέσετε τ’ ακουστικά με τις περισσότερες συσκευές ή όργανα όπως κιθάρα, βιολί, πλήκτρα, πιάνο κ.λπ.

Φυσικά η παρουσίαση των OneOdio Monitor 60 δεν θα τελείωνε και χωρίς ένα βίντεο, για να τα δείτε ζωντανά από κοντά πως είναι και τι θα πάρετε εάν αποφασίσετε να τα αγοράσετε! Εσείς φυσικά δεν ξεχνάτε να κάνετε Like & Share το βίντεο, αλλά και να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr!

Τα επαγγελματικά εξωτερικά ακουστικά OneOdio Monitor 60 μπορείτε να τα πάρετε από την OneOdio την ίδια, με 20% έκπτωση εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό SUPER20%. Μπορείτε να τα βρείτε και στο κατάστημα τους στο Aliexpress. Μπορείτε να βρείτε και άλλα προϊόντα εδώ.

[su_button url=”http://shrsl.com/3ir85″ target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 63.99$ από την OneOdio τα επαγγελματικά εξωτερικά ακουστικά αυστηρά για μουσικόφιλους και αυτούς που ξέρουν πως ν’ ακούνε μουσική, OneOdio Monitor 60, με χρήση του κουπονιού SUPER20%[/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο