16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα “Μανικετόκουμπα” της CREATIVE… Outlier PRO (Video)

Όπως ξεκινάω το βίντεο θα ξεκινήσω κι εδώ… και θα σας πω για τον τίτλο… πείτε μου τώρα αλήθεια… κι ας με πείτε old fashioned…. δεν μοιάζουν με μανικετόκουμπα;;;
Τέρμα όμως το καλαμπούρι και πάμε γοργά στα δικά μας…

Την “αρρώστια” μου με τον ήχο όσοι με παρακολουθείτε την γνωρίζετε ήδη, επό τα πολλά βίντεο με ακουστικά, ενσύρματα ή ασύρματα, με πολλά ηχεία αλλά και μικρόφωνα που έχουν περάσει από τα χέρια μου… σπάζοντας σας τα νεύρα με κουραστικές αναλύσεις και αναζήτηση τρόπων για το πως θα μπορούσε αυτή η εμπειρία που περνάει στα δικά μου τα αφτιά να μπορέσει να περάσει και στα δικά σας… και νομίζω πως όλο και κάτι καταφέρνω…

Σήμερα έχω στα χέρια μου τα νεότατα (νομίζω πως Ελλάδα δεν θα τα βρείτε ακόμη) Creative Outlier Pro.

Νομίζω επίσης πως η Creative δεν χρειάζεται συστάσεις στους περισσότερους από εσάς μιας και έχει πολυετή παρουσία στην παγκόσμια αγορά χαρίζοντας μας, χρόνια τώρα πολύ ποιοτικά προϊόντα ήχου σε, σχεδόν πάντα, ανταγωνιστικές τιμές με άμεσο αποτέλεσμα συνήθως να μιλάμε για VFM ακόμη και πριν την επίσημη παρουσίαση ενός νέου προϊόντος της.

Είναι όμως έτσι; Είναι τα καινούργια Creative Outlier Pro τόσο καλά; Είναι τελικά VFM;;; (Πρόσεξε στην κατηγορία χρημάτων τους…)

Όλα αυτά θα δούμε και θα αναλύσουμε μαζί στο βίντεο μας όπως πάντα κάνουμε, λέγοντας τα υπέρ αλλά και τα κατά (τέλειο προϊόν δεν υπάρχει… τα έχουμε πει πολλές φορές), και στο τέλος να τα βάλουμε όλα στην ζυγαριά… και να μπορέσετε να κρίνετε εσείς αν είναι καλό για εσάς ή όχι.
Δεν θα σας ζαλίσω άλλο εδώ γιατί θα τα πούμε και θα τα “ακούσουμε” όλα στο βίντεο.

Τώρα αν η ζυγαριά για σένα κλείνει προς το ΝΑΙ και θέλεις να τα κάνεις δικά σου θα τα βρεις στο Official Site της Creative σε τιμή περίπου 65€ κομπλέ με τα μεταφορικά βάζοντας το εκπτωτικό κουπόνι OUTLIERPRO (έκπτωση 25%)
Link: https://bit.ly/3wEsYuv

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο