27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Αποκτήστε με μόλις 23.99€ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ένα μίνι εσωτερικό ποδήλατο με ρυθμιζόμενη αντίσταση και οθόνη LCD!

Επειδή ο καιρός περνάει γρήγορα και θα πρέπει να βγείτε παραλία, καλό είναι να γυμνάσετε λίγο το σώμα σας. Το ποδήλατο είναι η καλύτερη γυμναστική για αυτή την δουλειά. Επειδή όμως το να πάρετε ένα κανονικό ποδήλατο κοστίζει πολύ, όπως και ένα κανονικό εσωτερικό, σας βρήκα από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ένα μίνι εσωτερικό ποδήλατο με μόλις 23.99€, να το πάρετε, χωρίς να ξεπαραδιαστείτε και να κάνετε την δουλειά σας!

Αυτό το συμπαγές μηχάνημα άσκησης, είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για ν’ αποκτήσετε άριστη φυσική κατάσταση. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε αποτελεσματικά το λίπος και να κάψετε όλες τις περιττές θερμίδες, για να μπορέσετε ν’ αποκτήσετε ένα πιο αδύνατο και υγιές σώμα! Κατάλληλο για άσκηση ποδιών ή χεριών στο σπίτι ή στο γραφείο.

Διαθέτει οθόνη LCD για εμφάνιση χρόνου, απόστασης και θερμίδων. Φέρει ρυθμιζόμενο κουμπί αντίστασης για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές φυσικές συνθήκες. Οι ρυθμιζόμενες ταινίες ταιριάζουν σε διαφορετικά ύψη για εσάς. Κατασκευασμένο από στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο με αντιολισθητικά πόδια για ασφάλεια και σταθερότητα. Τα εργονομικά πεντάλ είναι άνετα για άσκηση. Ιδανικό για άσκηση χαμηλού αντίκτυπου. Κατάλληλο για άσκηση ποδιών ή χεριών. Συμπαγές μέγεθος για εξοικονόμηση χώρου, εύκολο στη χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο.

Όπως είπαμε το μηχάνημα γυμναστικής είναι κατασκευασμένο από χάλυβας, ABS και PP. Έχει διαστάσεις 41 x 38 x 31cm και αντέχει μέχρι και 130 κιλά άτομο. Για να δουλέψει η LCD οθόνη θα χρειαστείτε μία μπαταρία AAA. Το βάρος του είναι περίπου στα 3,3 kg.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-y17279.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις €23.99 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago το εσωτερικό όργανο γυμναστικής-μίνι ποδήλατο για να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε εύκολα και οικονομικά![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο