17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δείτε αν δικαιούστε δωρεάν διακοπές με τρία προγράμματα επιδότησης!

«Προ των πυλών» είναι τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού που θα καλύψουν χιλιάδες δικαιούχους, παρέχοντάς τους την ευκαιρία οικονομικών διακοπών.

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, εισιτήριο για φθηνές διακοπές θα πάρουν και φέτος τουλάχιστον 300.000 άτομα, τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν με επιδοτούμενα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να διαμείνουν σε επιδοτούμενα δωμάτια. (Δείτε τι προβλέπεται φέτος για δικαιούχους-κριτήρια εδώ)

Παράλληλα με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ύψους 30 εκατ. ευρώ, το υπουργείο Τουρισμού επιχειρεί να στηρίξει τη ζήτηση, παρέχοντας τη δυνατότητα φθηνών διακοπών σε περίπου 200.000 δικαιούχους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΠΕΚΑ (δείτε περισσότερα εδώ)

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Φέτος, όπως έχει ανακοινωθεί, ενισχύεται ο προϋπολογισμός των προγραμμάτων ενώ επιπλέον κίνητρα θα δοθούν για διακοπές σε “ευπαθείς περιοχές”.

Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό ΟΑΕΔ 2022-2023 θα αρχίσουν να υποβάλλονται τον Ιούλιο. Στον ΟΠΕΚΑ έχουν ήδη ξεκινήσει. Για τον Τουρισμό για Όλους , οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο