18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αύξηση 102.5% είχε η Xiaomi στις αποστολές του Q3 2017! Μέσα στην πρώτη 5άδα παγκοσμίως!

Η Xiaomi σήμερα το απόγευμα στο Πεκίνο, είχε πολλά καινούργια πράγματα να μας πει και να μας δείξει. Έτσι μας ανακοίνωσε τα Xiaomi Redmi 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus, που πρώτοι εδώ τα γνωρίσατε, αλλά και σε ομιλία που έγινε από τον πρόεδρο της Xiaomi, Lin Bin, να ανακοίνωσε κάποια πολύ ευχάριστα στοιχεία για την πορεία της εταιρείας!

Το συνέδριο σήμερα το ξεκίνησε ο Lin Bin, αφού όπως θυμάστε ο CEO της εταιρείας Lei Jun είναι στη Χαβάη στην παρουσίαση του Snapdragon 845 που μας έδειξε η Qualcomm. Ο Lin Bin ξεκίνησε την ομιλία του με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για την Xiaomi που πραγματικά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά!

Έτσι ανέφερε ότι για το τρίτο τρίμηνο του 2017, η Xiaomi έστειλε 26.7 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως. Το νούμερο αυτό μεταφράζετε σε αύξηση των αποστολών κατά 102.5%, που σημαίνει ότι ξαναμπαίνει στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως σε αριθμό αποστολών. Οι υπόλοιπες τέσσερις είναι Samsung, Apple, Huawei και OPPO.

Ο Lin Bin επισήμανε ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους πέντε, η Xiaomi δείχνει την πιο γρήγορη ανάπτυξη. Επιπρόσθετα 14 χώρες μπήκαν στο top πέντε, με την Ινδία να είναι στην πρώτη θέση στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Ο Lei Jun αποκάλυψε πόσα κινητά της Xiaomi έχουν επεξεργαστή Snapdragon και ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Lei Jun είχε στείλει ένα γράμμα προς την εταιρεία, λέγοντας ότι τον Οκτώβριο η Xiaomi κατάφερε 100 εκατομμύρια επιπλέον από τον ετήσιο στόχο πωλήσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο μπορεί να καταφέρει η Xiaomi.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο