17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το Xiaomi Mi Band 7 ήρθε. Αξίζει όμως να το πάρω!? Εσείς πάντως μπορείτε με 25% έκπτωση από το Banggood!

Προσωπικά σαν Maddoctor ασχολούμαι με τα Mi Band κάμποσα χρόνια, από το Mi Band 2, που σας το έκανα ελληνικό…μέχρι και το τελευταίο φυσικά, το Mi Band 6, που σας έδωσα τα ελληνικά πριν από την Xiaomi. Θεωρώ λοιπόν, ότι σχετικά με τα Mi Band, έχω την μεγαλύτερη εμπειρία από πολλούς, αν και τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαι τόσο όσο παλιότερα. Όπως ξέρετε σήμερα περιμέναμε να δούμε το νέο Mi Band 7. ο νέος ιχνηλάτης της Xiaomi παρουσιάστηκε, οπότε ας δούμε χαρακτηριστικά, τιμή στην Κίνα και το πιο βασικό…..αξίζει να το πάρει κάποιος!?

Η Xiaomi αποκάλυψε το Band 7, ένα fitness tracker που θα πουληθεί στην Κίνα με και χωρίς NFC κλασσικά. Παρεμπιπτόντως, η συμπερίληψη μιας μονάδας NFC προσθέτει 0,3 g στο βάρος του Band 7, το οποίο ζυγίζει 13,5 g από προεπιλογή. Ανεξάρτητα, και οι δύο εκδόσεις έχουν διαστάσεις 46,5 x 20,7 x 12,25 mm και οθόνη AMOLED 1,62 ιντσών με ανάλυση 192 ​​x 490 pixel.

[affcoups id=”96582″]

Επιπλέον, το μεγάλο πάνελ αποδίδει έως και 500 nits και καλύπτεται από σκληρυμένο γυαλί 2,5D. Σύμφωνα με τη Xiaomi, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρία 180 mAh που χρειάζονται περίπου 2 ώρες για να φορτιστούν πλήρως. Υποτίθεται ότι το fitness tracker θα διαρκέσει έως και 14 ημέρες «τυπικής χρήσης», μια εκτίμηση ότι η Xiaomi πέφτει σε 9 ημέρες με «βαριά χρήση». Βέβαια κάτι τέτοια λέγανε και για το 6 και είχαν πέσει αρκετά έξω, οπότε εδώ κρατάτε μικρό καλάθι. Δυστυχώς, κανένα μοντέλο δεν περιέχει μονάδα GPS, αν και υπάρχουν αισθητήρες οπτικού καρδιακού ρυθμού και οξυγόνου στο αίμα.

[affcoups id=”96265″]

Επιπλέον, η Xiaomi έχει προεγκαταστήσει πάνω από 100 watchfaces, 120 λειτουργίες άσκησης και πολλές εφαρμογές πρώτου κατασκευαστή. Κατά την κυκλοφορία, το Band 7 θα διατίθεται στην Κίνα στα 36 $ περίπου, ενώ η έκδοση NFC θα την βρείτε στην Κίνα στα 42 $ περίπου. Αν και οι εικόνες μάρκετινγκ της Xiaomi δείχνουν το Band 7 σε πολλά χρώματα, η εταιρεία προσφέρει το τυπικό μοντέλο μόνο σε μαύρο, μπλε και ροζ φινιρίσματα. Συγκριτικά, το Band 7 NFC περιορίζεται σε ένα μόνο μαύρο χρώμα.

[affcoups id=”96256″]

Ας δούμε όμως συνοπτικά, σ’ ένα πίνακα, βάση των στοιχείων που ξέρουμε, σε τι διαφέρει το νέο Mi Band 7 από το προηγούμενο μοντέλο Mi Band 6, για να δούμε εάν αξίζει η μετάβαση….

 Mi Band 7Mi Band 6
Διαστάσεις46.5 x 20.7 x 12.25mm47.4 × 18.6 × 12.7mm
Βάρος13.5 grams12.8 grams
Οθόνη1.62-inch AMOLED1.56-inch AMOLED
Αισθητήρας παλμώνΝαιΝαι
Παρακολούθηση ύπνουΝαιΝαι
SpO2 αισθητήρα κορεσμούΝαι συνεχήςΝαι
Sports Modes12030
Αδιάβροχο5 ATM5 ATM
Μπαταρία180mAh125mAh
Ζωή15 ημέρες (απλή χρήση)
9 ημέρες (βαριά χρήση)
14 ημέρες (όχι-NFC)
12 ημέρες (NFC)

Όπως βλέπετε, τουλάχιστον βάση τα στοιχεία που ξέρουμε μέχρι στιγμής, το νέο Mi Band 7 έρχεται ανανεωμένο, με καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, 4 φορές περισσότερα sports modes. Σίγουρα αυτά τα στοιχεία δίνουν ένα μεγάλο συν στο να σκεφτεί να το αποκτήσει κάποιος. Εάν σκέφτεστε να το αποκτήσετε, μπορείτε να το κάνετε από το Aliexpress, όπου το βλέπω για τώρα προς διάθεση, βέβαια σε λίγο πιο υψηλή τιμή από αυτή που σας γράφω πιο πάνω για την Κίνα.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το κουπόνι που σας δίνω για να το παραγγείλετε από το Banggood

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

[affcoups id=”96582″]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο