22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το MIUI μπορεί σύντομα να σας επιτρέψει να κάνετε προ-λήψη περιεχομένου παιχνιδιού στο παρασκήνιο

Άλλοι το λατρεύουν, άλλοι το μισούν, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το MIUI είναι ένα από τα πιο γεμάτα σε λειτουργίες Android skins εκεί έξω. Προσφέρει μια πληθώρα επιλογών προσαρμογής και εργαλείων που σας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο του λογισμικού. Και σύντομα, μπορεί ακόμη και να διατηρεί τα αγαπημένα σας παιχνίδια ενημερωμένα στο παρασκήνιο.

Μέσα στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Mi Security, το XDA Senior Member kackrz αποκάλυψε στοιχεία για μια νέα δυνατότητα MIUI που θα κατεβάζει αυτόματα νέες ενημερώσεις παιχνιδιού στο παρασκήνιο μόλις γίνουν διαθέσιμες.

<string name="gb_predownload_dialog_message_china"><Data>"Updated content for this game can be downloaded to this device automatically after you connect to WLAN and turn the screen off. Thus, you'll be able to use the new version as soon as it's released.&lt;br>&lt;br>Read and agree to the &lt;a href=\"%1$s\">Statement on background updates&lt;/a> before using this feature."</Data></string>\n<string name="gb_predownload_dialog_title">Background updates are available now</string>

Όταν είναι ενεργοποιημένη, η δυνατότητα μπορεί να κατεβάσει αυτόματα νέο περιεχόμενο παιχνιδιού όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi και η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Δεν είμαστε σίγουροι σε τι ακριβώς αναφέρεται η “προλήψη”. Η βασική ερμηνεία είναι ότι το χαρακτηριστικό θα κατεβάζει απλώς νέες ενημερώσεις παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσουν. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν είναι τόσο σημαντικό, δεδομένου ότι το Play Store προσφέρει εδώ και καιρό αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών. Ωστόσο, κοιτάζοντας τις παρακάτω συμβολοσειρές, φαίνεται ότι η “προλήψη” θα μπορούσε στην πραγματικότητα να σημαίνει τη δυνατότητα λήψης νέου περιεχομένου παιχνιδιού εκ των προτέρων — προτού η ενημέρωση κυκλοφορήσει πραγματικά στο κατάστημα εφαρμογών από τον προγραμματιστή. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να χάνουν χρόνο για τη λήψη της νέας ενημέρωσης και μπορούν να ξεκινήσουν την αναπαραγωγή της πιο πρόσφατης έκδοσης αμέσως μόλις γίνει ζωντανή.

<string name="gb_predownload_noti_message">"%2$1.2f GB of updated content is already on this device. You'll be able to use it as soon as the new version is released."</string>\n<string name="gb_predownload_noti_title">Updated %s in the background successfully</string>

Φαίνεται ότι η δυνατότητα λήψης στο παρασκήνιο θα λειτουργεί μόνο με επιλεγμένα παιχνίδια και, πιθανώς, μόνο με παιχνίδια που έχουν ληφθεί από το κατάστημα εφαρμογών της Xiaomi.

<string name="gb_predownload_message">"Update King of Glory, Game for Peace, and other compatible games in the background while you aren't using this device"</string>

Δεν είναι σαφές εάν η δυνατότητα ενημερώσεων παιχνιδιών παρασκηνίου θα περιοριστεί στην κινεζική έκδοση του MIUI ή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως. Επίσης, δεν γνωρίζουμε πότε η Xiaomi σχεδιάζει να το διαθέσει στους χρήστες.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο