14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περιορίστε τις διαφημίσεις σε YouTube και Gmail!

Μπορείς είτε να εξαφανίσεις τις διαφημίσεις είτε να τις βλέπεις περιορισμένες
Έκανες το λάθος να ψάξεις κάτι μία φορά, έστω και από περιέργεια, και το Ίντερνετ θεωρεί ότι το σκέφτεσαι κάθε μέρα, για το υπόλοιπο της ζωής σου. Το αποτέλεσμα; Οι απανωτές διαφημίσεις παντού, ειδικά στο Youtube και στο Gmail.

Από τον Απρίλιο, έχεις την επιλογή να μην βλέπεις συγκεκριμένες κατηγορίες διαφημίσεων, επιλέγοντας turn off στις εξατομικευμένες διαφημίσεις. Πώς θα το πετύχεις. Μπες στο Google, ενώ είσαι συνδεδεμένος/η στο Gmail σου. Πάτα στο avatar σου και μπες στο Google Account σου. Μετά Data&Privacy < Ad Settings και απλά επίλεξε off για να μην σου έρχονται πια.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αν πάλι ο στόχος είναι να σου έρχονται διαφημίσεις, αλλά δεν θες κάποιες κατηγορίες, μπορείς να επιλέξεις on, να πας στα Ad Settings < Sensitive Ad Categories στο YouTube και πάτα στο See Fewer, που σημαίνει ότι θα μειωθούν αρκετά. Κάποιες κλασικές κατηγορίες είναι η Απώλεια Βάρους, το Dating, το Αλκοόλ ή ο Τζόγος.

Ρύθμισε την εξατομίκευση διαφημίσεων

Αν θες να λαμβάνεις διαφημίσεις αλλά να σου ταιριάζουν περισσότερο, μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις και να βάλεις το σωστό ηλικιακό γκρουπ, την οικογενειακή κατάσταση, τη γλώσσα σου ή ό,τι άλλο θέλεις.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο