18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αθήνα: Συνεχίζονται τα διαδραστικά Xiaomi 12 Series Booths

Η Xiaomi σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη νέα σειρά Xiaomi12 και τα υπέροχα προϊόντα του οικοσυστήματος της μέσα από διαδραστικά booths που θα βρίσκονται εγκατεστημένα στα παρακάτω σημεία της Αθήνας, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  1. Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Μαΐου, 10.00-22.00, Golden Hall, Μαρούσι
  2. Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουνίου, 10.00-22.00, Εμπορικό Κέντρο Shoppingland, Κηφισιά
  3. Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Ιουνίου , 11.00-23.00, Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο

Η νέα σειρά Xiaomi 12 προσφέρει κινηματογραφικές λήψεις, επιδόσεις flagship και εμβληματικό σχεδιασμό

Η σειρά Xiaomi 12 επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν λήψεις ποιότητας στούντιο ανεξάρτητα από την περίσταση – είτε πρόκειται για δύσκολες συνθήκες φωτισμού είτε για κινούμενα αντικείμενα. Οι τρεις συσκευές διαθέτουν ένα τριπλό σύστημα καμερών επαγγελματικού επιπέδου, που περιλαμβάνει μια κύρια ευρυγώνια κάμερα στα 50MP, με δυνατότητα εγγραφής 8K στα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12.

Το Xiaomi 12 Pro ξεχωρίζει για το κορυφαίο τριπλό σύστημα κάμερας στα 50MP, η οποία διαθέτει έναν τελευταίας τεχνολογίας ultra-large κύριο αισθητήρα Sony IMX707. Ο αισθητήρας αυτός, μπορεί να συλλάβει μεγάλες ποσότητες φωτός και ενισχύει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης με μεγαλύτερες ταχύτητες εστίασης και αυξημένη ακρίβεια χρώματος. Την ίδια στιγμή, τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X διαθέτουν υπερ-ευρυγώνιας κάμερα 13MP, μαζί με κάμερα telemacro 5MP.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

H σειρά Xiaomi 12 “φορά” τους εξελιγμενους επεξεργαστές Qualcomm® SnapdragonTM. Συγκεκριμένα, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 κυκλοφορούν με τον επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 1 – τον πιο ανεπτυγμένο επεξεργαστή της Qualcomm για κινητά. Κατασκευασμένος με διαδικασία 4nm, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μπορεί να ενισχύσει τις δυνατότητες rendering του GPU κατά 30% και την ενεργειακή απόδοση κατά 25% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο