17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Xiaomi λανσάρει το MIJIA Smart Air Fryer Pro 4L στο πλαίσιο crowdfunding

Εάν δείτε την φωτογραφία, θα μου πείτε ότι θα σας θυμίζει πάρα πολύ το μοντέλο που ήδη υπάρχει και κυκλοφορεί στην Ελλάδα και μπορείτε να αγοράσετε με μόνη εμφανή διαφορά το τζαμάκι που έχει τώρα η πόρτα και ότι είναι 4 λίτρα από 3.5 που είναι η υπάρχουσα.

Μια καμπάνια crowdfunding έχει ξεκινήσει για το Mijia Smart Air Fryer Pro 4L στο Xiaomi Mall και στο Xiaomi Youpin. Το Air Fryer Pro 4L είναι μια αναβάθμιση του Mijia Smart Air Fryer 3.5L που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η Mijia Smart Air Fryer Pro 4L είναι μια εντυπωσιακή φριτέζα αέρα με μονωμένο διαφανές παράθυρο. Το Smart Air Fryer Pro παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη Xiaomi και η οπτική του σχεδίαση παραθύρων θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμα και έναν ερασιτέχνη να μαγειρέψει αποτελεσματικά.

[affcoups id=”96582″]

[affcoups id=”96863″]

Η εκστρατεία crowdfunding είδε την τιμή της νέας φριτέζας αέρα με έκπτωση στα 399 γιουάν (~59 $) από την αρχική τιμή των 439 γιουάν (~ 65 $). Δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για το πόσο θα διαρκέσει η εκστρατεία.

Η Mijia Smart Air Fryer είχε μια επιτυχημένη πορεία, κερδίζοντας πάνω από 800.000 μονάδες σε πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο. Το προηγούμενο μοντέλο το έχω αγοράσει και εγώ και είναι πράγματι πολύ καλό! Η Mijia Smart Air Fryer Pro 4L έχει χωρητικότητα 4 λίτρων. Είναι σε θέση να φτάσει σε θερμοκρασίες μεταξύ 40 και 200 Κελσίου. Είναι μια ευέλικτη συσκευή που μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία εργασιών μαγειρέματος.

[affcoups id=”96783″]

Το Mijia Smart Air Fryer Pro διαθέτει ένα διαφανές παράθυρο τριών επιπέδων θερμομόνωσης για βέλτιστο έλεγχο της εργασίας μαγειρέματος. Ο σωλήνας ελαφρού κύματος 1200W βελτιστοποιεί την εμπειρία μαγειρέματος. Οι χρήστες έχουν την επιλογή από πολλές συνταγές χάρη στην εφαρμογή Mijia.

[affcoups id=”96672″]

Το Mijia Smart Air Fryer Pro μπορεί να μαγειρεύει/ψήνει τρόφιμα σε υψηλές θερμοκρασίες και επίσης σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι επίσης ικανό να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία εάν χρειάζεται. Η ευέλικτη Mijia Smart Air Fryer Pro 4L μπορεί να κάνει κρατήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Mijia Smart Air Fryer Pro χρησιμοποιεί ένα σύνθετο καλάθι τηγανίσματος 7 στρώσεων και μια αντικολλητική επίστρωση PTFE δύο στρώσεων. Είναι ανθεκτικό στη φθορά, υγιεινό και ασφαλές στη χρήση με ελάχιστο απαιτούμενο καθαρισμό. Η αποσπώμενη σχάρα μπορεί να καθαριστεί εύκολα για να αποφευχθεί η συσσώρευση λαδιού και η καταστροφή.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο