19.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στα 304€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Το Κορυφαίο Redmi Note 11 Pro+ (PLUS) 5G… Όσα θέλετε σε ένα smartphone τώρα σε τιμή ΧΩΜΑ…

‼️ΠΡΟΣΟΧΗ χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα στα 358€!!!!

Το Redmi Note 11 Pro+ 5G διαθέτει 6.67 ιντσών οθόνη Super AMOLED που μπορεί και προσφέρει μοναδική εμπειρία εικόνας με ζωντανά χρώματα και εκπληκτικά μαύρα που σε συνδυασμό με την υποστήριξη HDR10, πάει την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο. Επίσης ο ρυθμός ανανέωσης των120Hz κάνει την καθημερινή εμπειρία χρήσης ιδιαίτερα εύκολη.

Η μπαταρία του Redmi Note 11 Pro+ 5G είναι στα 4.500mAh, γεγονός που βοηθάει την αυτονομία να φτάσει άνετα μία ολόκληρη μέρα χρήσης, ενώ αν χρειαστεί φόρτιση, η Xiaomi έχει φροντίσει και γι’ αυτό. Στη συσκευασία, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει και τον φανταστικό φορτιστή των 120W, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε συσκευασίες ακόμα και flagship συσκευών που έχουν την διπλάσια ή τριπλάσια τιμή. Έτσι, με αυτόν τον φορτιστή η συσκευή μπορεί και φορτίζει μέσα σε περίπου 15 λεπτά με την «Boost Charge Mode» λειτουργία ενεργοποιημένη.

Με κάμερα στα 108MP που αναλαμβάνει να τραβήξει μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο 4Κ τόσο σε ιδανικές συνθήκες φωτισμού όσο και στο σκοτάδι αφού το διάφραγμά της είναι f/1.9. Εκτός από τον ευρυγώνιο, το τριπλό σύστημα συμπληρώνει ένας υπερευρυγώνιος φακός και μία macro κάμερα που μπορεί και κάνει τα μικρά μεγάλα εστιάζοντας σε πολύ κοντινή απόσταση. Στο μπροστινό μέρος η κάμερα είναι στα 16MP και δεν απογοήτευσε στις selfies και στα βίντεο που τραβήξαμε.

Με Dimensity 920 5G chipset της MediaTek, στα 6 nm

Τέλος, με μνήμη 6GB RAM και 8GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD, η συσκευή είναι ιδανική για κάθε χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος για δουλειά ή ψυχαγωγία, ενώ το Android 11 με MIUI 12.5 της Xiaomi, κάνει την εμπειρία του χρήστη καλή, ενώ οι αναβαθμίσεις που έρχονται θα την κάνουν ακόμη καλύτερη.

Το 6/128GB
Xiaomi Redmi note 11 Pro+ (Plus) 5G με 120W φόρτιση Global Version 120Hz AMOLED 108MP τιμή;;; 304€ από την Ισπανική αποθήκη του Goboo με κουπόνι GOBOO99 … Ασφαλώς χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://gozbx.com/r/DubFt4Ax9pgz

 

Και το ΜΕΓΑΛΟ με 8/256GB χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα στα 430€
Xiaomi Redmi note 11 Pro+ (Plus) 5G με 120W φόρτιση Global Version 120Hz AMOLED 108MP τιμή;;; 344€ από την Ισπανική αποθήκη του Goboo με κουπόνι GOBOO99 … Ασφαλώς χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://gozbx.com/r/HkHgO9GADzJ5

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο