18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκτήστε Microsoft Office 2021 από 12.99€!

Η σουίτα γραφείου Microsoft Office ήταν πάντα δημοφιλής, τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση. Περισσότεροι από 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν σήμερα κάποια έκδοση του Office (δηλαδή περίπου το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού!). Όταν πρόκειται να αγοράσετε μια σουίτα Office, η υψηλή τιμή μπορεί να σας κάνει να διστάσετε. Ευτυχώς, το Godeal24 μπορεί να σας προσφέρει γνήσια Microsoft Office 2021 Pro σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή!

Γιατί το Godeal24 είναι τόσο φθηνό;

Με το Godeal24 αποφεύγετε εντελώς τον κίνδυνο πειρατείας, καθώς η μεταπώληση μεταχειρισμένων αδειών είναι μια νομική διαδικασία που διέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δεδομένου ότι η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί πλέον την άδειά της, τη μεταπωλεί στην Godeal24 σε χαμηλή τιμή, η Godeal24 την ελέγχει πριν τη μεταπώληση, μια χρησιμοποιημένη άδεια δεν σημαίνει ότι το προϊόν έχει φθαρεί, είναι ακόμα σαν ολοκαίνουργιο λογισμικό. Οι χρησιμοποιημένες άδειες είναι άυλες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόστος παράδοσης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Godeal24 πραγματοποιεί τώρα μεγάλες εκπτώσεις σε λογισμικό γραφείου, κυρίως την πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Office 2021 στη χαμηλότερη τιμή του. Εάν υπάρχουν πολλοί υπολογιστές στο σπίτι που πρέπει να εγκατασταθούν ή αν τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι γύρω σας πρέπει επίσης να αναβαθμίσουν το Office, υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις. Η χαμηλότερη τιμή του Office 2021 είναι μόνο 12,99€ ανά PC!

Αποκτήστε έκπτωση 62% χρησιμοποιώντας το κουπόνι GOLE62

Αποκτήστε έκπτωση 62% για MS Office 2021+ Windows OS χρησιμοποιώντας το κουπόνι GOLE62

Τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα Windows 10 είναι επίσης τώρα τόσο χαμηλά όσο 6,06€ ανά PC και η Microsoft υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή χρήστες Windows 10 με δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11, οπότε τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε Windows 10!

Αποκτήστε έκπτωση 50% για MS Office 2021 + Windows OS χρησιμοποιώντας το κουπόνι GOLE50

Αποκτήστε έκπτωση 62% σε Office και bundles χρησιμοποιώντας το κουπόνι GOLE62

Αποκτήστε έκπτωση 50% σε ακόμα περισσότερες εκδόσεις Windows χρησιμοποιώντας το κουπόνι GOLE50

Ο πλούσιος κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει διάφορους τύπους λογισμικού εργαλείων υπολογιστή, όπως Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, λογισμικό της σειράς iObit και άλλα, που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες λογισμικού σας.

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστών: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό κατάστημα με έναν εκτενή κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Η Godeal24 νοιάζεται και νοιάζεται για τους πελάτες της, δημιουργώντας μια υπηρεσία άμεσης ψηφιακής παράδοσης που ενεργοποιείται αμέσως μετά την αγορά, επιτρέποντας στους πελάτες να κατεβάσουν, να εγκαταστήσουν και να ενεργοποιήσουν αμέσως τα προϊόντα τους.

Το Godeal24 έχει επιτύχει μεγάλη επιτυχία στο κοινό με επαγγελματική, γρήγορη εξυπηρέτηση, παρακολούθηση πληρωμών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη πριν και μετά την αγορά του χρήστη, όχι μόνο για την επίλυση τυχόν προβλημάτων, αλλά και για να προτείνει ποιες εκδόσεις των Windows να αγοράσετε και για να παρέχει υπηρεσίες μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής, κάτι που είναι υπόσχεση σε πολλά καταστήματα δύσκολα δίνονται. Με το λογισμικό υψηλής ποιότητας και τις επαγγελματικές υπηρεσίες του, το Godeal24 έχει λάβει βαθμολογία 4,9 και βαθμολογία ικανοποίησης 98% στο TrustPilot (το οποίο είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), η οποία είναι η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του Godeal24 από τους χρήστες !

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο