16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

vivo Υ76 5G: Το απόλυτο Smartphone στα χέρια σου!

Η vivo επιστρέφει στην μεσαία κατηγορία με μια συσκευή που κάνει τα πάντα.

Τι μπορεί να θέλει ένας χρήστης από ένα σύγχρονο smartphone; Όλα τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες σε όσο πιο προσιτή τιμή. Το Υ76 5G είναι η νέα πρόταση της vivo και καταφέρνει να κλέψει την παράσταση από τα πρώτα λεπτά. Το νέο τηλέφωνο απευθύνεται σε αυτόν που θέλει να έχει στα χέρια του ένα ισχυρό τηλέφωνο, με καλή κάμερα και με δυνατότητες που επεκτείνονται πέραν της δουλειάς του, όπως πχ. στα videogames.

Ο ultra slim σχεδιασμός του ξεχωρίζει και με μόλις 7.79 χιλιοστά πάχος και τον τρισδιάστατο σχεδιασμό στην πλάτη, μπορεί να «κάτσει» στην παλάμη του χεριού σου με μεγάλη άνεση, ενώ και το βάρος των 175 γραμμαρίων συμβάλει από την πλευρά του προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι δύο χρωματικές επιλογές Cosmic Aurora και Midnight Space μπορούν να ταιριάξουν στο προσωπικό σας γούστο και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

vivo Υ76 5G: Το Smartphone με τα flagship χαρακτηριστικά και την Super τιμή στα χέρια σου

Η μεγάλη του οθόνη είναι ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό, αφού προσφέρει αναλογία πλευρών 20:9, καλύπτει το 90.6% της πρόσοψης και υποστηρίζει φωτεινότητα 460 nits. Στις 6.58 ίντσες της θα μπορέσετε να απολαύσετε υλικό υψηλής ανάλυσης (2408×1080 pixels), ακόμη και αν βρίσκεστε κάτω την έντονη ηλιακή ακτινοβολία.

Εκεί που άλλες συσκευές προσφέρουν ελάχιστα σύγχρονα χαρακτηριστικά στα της φωτογραφίας στις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, το vivo V76 5G έρχεται να ξεχωρίσει. Το τηλέφωνο έχει σύστημα τριπλής κάμερας ΑΙ με 50MP κύριο αισθητήρα συν Macro & Bokeh Camera που επιβεβαιώνουν με κάθε τρόπο το Moto του Smartphone που είναι: “Rediscover the Art of Photography”, δηλαδή «ανακάλυψε ξανά την τέχνη της φωτογράφισης».

Οι τρεις φακοί μπορούν να προσφέρουν πολύ υψηλές επιδόσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που παραπέμπει σε flagship μοντέλο και φέρνοντας στην οθόνη σας την παραμικρή λεπτομέρεια.

Για τους λάτρεις των selfies, η vivo έχει εφοδιάσει το Υ76 5G με κάμερα AI 16MP με εξαιρετικές δυνατότητες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στην τεχνολογία που προσφέρει το Face Beauty και το Smart Softlight. Με αυτά, η εικόνα του προσώπου σας θα τονιστεί και θα ενισχυθεί (ανάλογα και με τον περιμετρικό φωτισμό) και το αποτέλεσμα που θα δείτε θα είναι το καλύτερο δυνατό.

Για όσους λατρεύουν να καταγράφουν τις αγαπημένες τους στιγμές και σε videο, το vivo V76 5G προσφέρει και λειτουργία Ultra Stable Video, όπου με έξυπνους αισθητήρες γίνεται αντιληπτή η κίνηση του χεριού και αφαιρείται το κούνημα από το τελικό αποτέλεσμα.

Και επειδή ένα σύγχρονο smartphone πρέπει να έχει και μια μπαταρία που να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της καθημερινότητας, το Υ76 5G έρχεται με πανίσχυρη μπαταρία 4100mAh που θα σας επιτρέπει να κάνετε τις δουλειές σας, να απολαμβάνετε την ψηφιακή σας βόλτα στα social media, να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες, αλλά και να παίζετε τα πιο σύγχρονα games χωρίς να έχετε το άγχος της φόρτισης.

Ακόμη και αν χρειαστεί να φορτίσετε το τηλέφωνο, σε μόλις 32 λεπτά στο ρεύμα, με τον παρεχόμενο ταχυ-φορτιστή 44W θα μπορέσετε να φτάσετε το επίπεδο της μπαταρίας στο 70%, ενώ με την τεχνολογία VEG υπάρχει πάντα η κατάλληλη προστασία για να μην μειώνεται σταδιακά η ζωή της.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά αν δεν υποστηρίζονταν και από 8GB μνήμης RAM που ενισχύεται (όποτε το απαιτούν οι συνθήκες) από άλλα 4GB. Εν ολίγοις, μπορείτε να «τρέχετε» ταυτόχρονα έως και 25 εφαρμογές στο παρασκήνιο, να κινείστε μεταξύ τους ασταμάτητα, και να μην βλέπετε το παραμικρό πρόβλημα στη χρήση του τηλεφώνου.

Σύγχρονο smartphone σημαίνει και υποστήριξη του 5G και το vivo V76 δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει αυτήν την τεχνολογία επικοινωνίας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε πιο αποδοτικά, πιο σωστά και πιο ποιοτικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τις επαγγελματικές σας επαφές.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Και όλα τα παραπάνω έρχονται με ένα λειτουργικό προσαρμοσμένο στο να σας λύνει τα χέρια, να σας προσφέρει όλες τις ευκολίες και να φέρει όλες τις σχετικές καινοτομίες του Android 12. Με το Funtouch OS 12 θα ζήσετε μια νέα εμπειρία που θα σας προσφέρει πολλαπλές επιλογές ρυθμίσεων και παραμετροποιήσεων για να φέρετε τις λειτουργίες που επιθυμείτε, στο επίπεδο που επιθυμείτε.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά flagship συνδυάζονται αρμονικά και φέρνουν ένα αποτέλεσμα που δεν έχετε ξαναδεί σε 5G smartphone. Το vivo Y76 5G είναι εδώ και προσφέρει τα πάντα! Γνωρίστε το στα συνεργαζόμενα καταστήματα και τα καταστήματα των operators.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο