20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Διέρρευσε screenshot που δείχνει αυτό που σας είπαμε το πρωί για 2η Xiaomi συσκευή με MIUI 9 Android 8!

Το πρωί σας είχαμε γράψει ότι μάθαμε ότι και 2η συσκευή προστέθηκε στις συσκευές που δοκιμάζει η MIUI, την τελευταία έκδοση του Android 8. Έτσι εκτός από το Mi6 που σας έχουμε πει εδώ και μερικές ημέρες, τώρα προστέθηκε και το Mi Mix 2, ενώ σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές.

Η φωτογραφία που διέρρευσε πριν λίγο από χρήστη που έχει το Mi Mix 2, δείχνει ότι έχει εγκαταστήσει επιτυχώς την τελευταία έκδοση του Android 8.0.

 

Δυστυχώς κάτι άλλο αναφορικά με τις διαφορές που θα φέρει στο Mi Mix 2 δεν προκύπτουν από την φωτογραφία αυτή. Σας έχουμε ήδη δείξει τις διαφορές που έχουν φανεί μέχρι στιγμής στις πρώτες beta εκδόσεις στο Mi6. Οι διαφορές που βλέπουμε εμφανισιακά τουλάχιστον, είναι στην προεπισκόπηση πολλαπλών εργασιών, που από ορθογώνιο που ήταν το πλαίσιο πριν, τώρα είναι πιο στρογγυλεμένο. Βέβαια θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές, αλλά αυτές θα τις δούμε με την επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Αγοράστε φθηνά Xiaomi προϊόντα από το @Banggood με ασφάλεια με τα κουπόνια του iTechNews.gr

Αυτό που ξέρουμε τουλάχιστον για το Mi6, είναι ότι επειδή είναι σε αυστηρό beta testing για μικρή ομάδα ατόμων, δεν λειτουργεί σωστά ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος. Αυτό βέβαια αναμένεται να έχει διορθωθεί με τις επόμενες εκδόσεις και όταν θα γίνει πιο ανοικτού κύκλου η έκδοση.

Επιπλέον βλέπουμε ότι έχουμε καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα στην ανταπόκριση του κινητού. Αυτό γίνεται γιατί στην 8.0 έχουν αυξηθεί οι περιορισμοί των εφαρμογών στο παρασκήνιο, βελτιώνοντας έτσι σε κάποιο βαθμό την διάρκεια της μπαταρίας αλλά και επιταχύνοντας την ταχύτητα λειτουργίας.

Εάν ενδιαφέρεστε ν’ αποκτήσετε και εσείς ένα Xiaomi Mi Mix 2, βλέπω έχει την έκδοση 6/64GB το Banggood που τα στέλνει και με Priority Mail οπότε δεν έχετε πρόβλημα και με έξτρα χρεώσεις εδώ Ελλάδα, στα 499$ μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, οπότε βιαστείτε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο