20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Η Sapphire λανσάρισε τη σειρά των καρτών γραφικών RX Vega Nitro+

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, ο κορυφαίος συνεργάτης της AMD παρουσίασε τις custom υλοποιήσεις του.

H Sapphire λανσάρισε τις custom εκδόσεις των κορυφαίων καρτών γραφικών RX Vega της AMD, της οποίας είναι αποκλειστικός συνεργάτης. Οι νέες RX Vega 64 Nitro+ and RX Vega56 Nitro+ είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά και σε σχέση με τα reference μοντέλα προσφέρουν καλύτερη θερμική απαγωγή, χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και υψηλότερες επιδόσεις.

Οι κάρτες της σειράς RX Vega Nitro+ έχουν τρεις ανεμιστήρες, καταλαμβάνουν χώρο 2,5 θυρών και απαιτούν τροφοδοσία τριών 8πινων καλωδίων(!) όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία.

Το καλύτερο σύστημα ψύξης και η βελτιωμένη παροχή ηλεκτρικής ισχύος, επιτρέπουν στην Sapphire να αυξήσει τον χρονισμό των RX Vega από 12 έως 14% σε σχέση με τα reference μοντέλα. Αυτό το γεγονός σημαίνει πως οι κάρτες της εταιρείας είναι οι ταχύτερες εργοστασιακά υπερχρονισμένες RX Vega της αγοράς.

Όπως όλες οι κάρτες γραφικών Nitro+ έχουν διπλό BIOS, ενώ οι συγκεκριμένες, έχουν και ένα fan header για τη σύνδεση ανεμιστήρα η λειτουργία του οποίου θα ελέγχεται από την κάρτα γραφικών.

Οι νέες Sapphire RX Vega, όπως μάλλον ήταν αναμενόμενο, έχουν και ένα back plate για την καλύτερη υποστήριξή τους, αφού το βάρος τους είναι αυξημένο και ειδικά της RX Vega 64 Nitro+ είναι σχεδόν 1,6 κιλά!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο