23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το τηλέφωνο Nothing εμφανίστηκε με φανταχτερό LED σύστημα! Μάλλον δεν θα το δούνε στις ΗΠΑ.

Αυτές τις μέρες, δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπετε μια νέα μάρκα να εισέρχεται στη βιομηχανία των smartphone. Πολλά από αυτά οφείλονται στον τεράστιο όγκο ανταγωνισμού αλλά και στη δυσκολία διαφοροποίησης ενός τηλεφώνου από τους ανταγωνιστές.

Αλλά το Nothing δεν πτοείται από την πρόκληση. Το πρώτο της τηλέφωνο — το Nothing Phone (1) — κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου και σήμερα η συσκευή έχει παρουσιαστεί από κάθε γωνία για πρώτη φορά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Nothing Phone (1) είναι εξοπλισμένο με 900 LED

Σε ένα πρακτικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον YouTuber Marques Brownlee νωρίτερα σήμερα, έχουμε μια ματιά στην πρόσοψη του Nothing Phone (1). Σε αντίθεση με το διαφανές πίσω μέρος, που είναι αρκετά γενικό, με τρύπα στην αριστερή γωνία και λεπτά, ομοιόμορφα πλαίσια.

Παρέχεται επίσης μια πιο προσεκτική ματιά στο πίσω μέρος του τηλεφώνου (1), με τον Brownlee να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η συσκευή χρησιμοποιεί μια σειρά από 900 φώτα LED που απλώνονται σε ολόκληρο τον πίνακα για να ενημερώσει τον χρήστη. Το σύστημα LED ονομάζεται «Διασύνδεση Glyph». Ανάβει και πάλλεται για ειδοποιήσεις και θα ανάβει κατά την ασύρματη φόρτιση.

Υπάρχει επίσης μια σειρά που ανάβει την κάτω λωρίδα των LED κατά τη φόρτιση για να παρέχει μια γρήγορη προεπισκόπηση του επιπέδου της μπαταρίας. Και φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την κάμερα. Όταν το κανονικό φλας δεν είναι αρκετά καλό, ολόκληρο το Glyph Interface μπορεί να ενεργοποιηθεί για να φωτίσει όμορφα το θέμα πριν τραβήξετε τη λήψη σας.

Τέλος, το σύστημα LED συνδέεται με ήχους κλήσης. Διαφορετικά μοτίβα φωτός, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης για μια συγκεκριμένη επαφή και να μπορείτε να διακρίνετε τον καλούντα με βάση το μοτίβο LED ακόμα και όταν είναι σίγαση.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο