25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Amazfit Ares – για όσους δεν διαθέτουν αρκετά στρατιωτικά πρότυπα και εργάζονται σε −40° С

Σήμερα στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν αρκετές περισσότερες διαφημιστικές αφίσες για τα νέα έξυπνα ρολόγια Amazfit Ares. Το συγκεκριμένο ρολόι εάν θυμάστε σας το είχαμε πρωτοαναφέρει πριν μερικές ημέρες, όταν το πρωτοείδαμε στην καινούργια έκδοση του Amazfit. Η συσκευή είναι μια ενισχυμένη έκδοση του ρολογιού T-Rex που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, το οποίο συμμορφώνεται με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G όσον αφορά τις επιπτώσεις, τις αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και είναι σε θέση να λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -40° έως + 70°.

Σίγουρα αυτό δεν θα φαίνεται αρκετό σε κανέναν, οπότε ο Huami ετοιμάζει μια ακόμη πιο ανθεκτική συσκευή, την Amazfit Ares για τους πιο ακραίους αθλητές. Η εικόνα του εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κινεζική έκδοση της εφαρμογής Amazfit στην οθόνη προσθήκης νέας συσκευής. Το ρολόι χρησιμοποιεί ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο και είναι κατασκευασμένο σε οκταγωνικό σχήμα με τρία φυσικά κουμπιά στα δεξιά.

Το νέο τμήμα εικόνων που δημοσιεύτηκε από τον γαλλικό site Xiaomi-Passion παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες και αφήνει λίγο χώρο για εικασίες.

Το Ares θα λάβει μια διαγώνια τετραγωνική οθόνη 1,28″ καλυμμένη με ενισχυμένο Gorilla Glass, αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες, έναν οπτικό αισθητήρα βιοκαρδιακού ρυθμού BioTracker PPG με βάση την φωτοπλασματογραφία, ενσωματωμένη μονάδα GPS και GLONASS, καθώς και Bluetooth 4.2 BLE. Το ρολόι μπορεί να αντέξει σχεδόν οποιοδήποτε τυχαίο χτύπημα. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό πλαστικό σε ένα από τα δύο χρώματα: μαύρο και χακί και έρχεται με ιμάντα σιλικόνης.

Το Ares μπορεί να παρακολουθήσει περισσότερους από 70 τύπους σπορ, όπως skydiving, τζόκινγκ στο βουνό και πολλά άλλα.

Υπάρχει υποστήριξη για τον δείκτη προσωπικής δραστηριότητας (PAI) – έναν αλγόριθμο που αναπτύχθηκε από την καναδική εταιρεία PAI Health και βασίζεται σε συνεχή μέτρηση του καρδιακού ρυθμού. Δεδομένης της αντίδρασης της καρδιάς σε διάφορους τύπους στρες και σε ηρεμία, καθώς και φύλο, ηλικία, βάρος και άλλες πληροφορίες, υπολογίζεται ένας μόνο αριθμός – PAI, με μέσο όρο τις τελευταίες 7 ημέρες.

Ένα άλλο υποστηριζόμενο σύστημα αξιολόγησης επιδόσεων προπόνησης είναι το Finnish Firstbeat, το οποίο χρησιμοποιείται από καιρό από επαγγελματίες αθλητές. Με βάση τα δεδομένα σχετικά με τη συχνότητα και το ρυθμό του καρδιακού παλμού, παρακολουθεί την κατάσταση του σώματος, την κατανάλωση οξυγόνου και ενέργειας και προσφέρει συμπεράσματα σχετικά με το φορτίο προπόνησης και την επίδρασή του, την ετοιμότητα του αθλητή για εργασία, το επίπεδο ανάκαμψης, την υπερβολική εργασία ή την κατάσταση άγχους.

Η μπαταρία θα διαρκέσει σχεδόν δύο εβδομάδες σε κανονική λειτουργία και για τρεις ολόκληρους μήνες με περιορισμένες λειτουργίες. Με το GPS tracker ενεργοποιημένο, η αυτονομία μειώνεται σε 23 ώρες. Η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 200 mAh και φορτίζει πλήρως σε δύο ώρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή που θα έχει. Θυμηθείτε ότι το T-Rex διατιμήθηκε στις ΗΠΑ στα 140$. Το Amazfit Ares θα παρουσιαστεί στην Ασία στο εγγύς μέλλον και θα ακολουθήσει η διεθνής κυκλοφορία μετά από λίγους μήνες.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://3dnews.ru/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο