25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Samsung Galaxy BudsX – Φήμες τα θέλουν να περιέχουν αποθηκευτικό χώρο!

Δύο μήνες μετά την επιτυχή κυκλοφορία του Galaxy Buds+, η Samsung προετοιμάζεται για το επόμενο ακουστικό. Αφού υπέβαλε αίτηση για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο, το επερχόμενο Galaxy BudsX εισήλθε στη διαδικασία αίτησης εμπορικού σήματος στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις αναφορές της SamMobile, αν και αρχικά προσέλκυσε την προσοχή λόγω του μοναδικού “σχήματος φασολιών”, το ακουστικό αναμένεται επίσης να πωληθεί ως ακουστικό γυμναστικής.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, η εφαρμογή εμπορικών σημάτων περιλαμβάνει τις λέξεις “MP3 player και φορητά ασύρματα ακουστικά που πωλούνται ως μονάδα.” Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε από το BudsX να υποστηρίζει ανεξάρτητη αναπαραγωγή ήχου και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για την αποθήκευση των αγαπημένων σας τραγουδιών, βιβλίων ήχου ή podcast.

Αυτή η λειτουργία θα είναι πολύ χρήσιμη για δρομείς ή ποδηλάτες που δεν θέλουν να κρατούν πάντα το κινητό τηλέφωνο μαζί τους. Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό το ακουστικό μπορεί να διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό για την παρακολούθηση στατιστικών θέσης και κίνησης (όπως απόσταση και θερμίδες), ώστε να μπορούν να γίνουν ένας πραγματικός συνεργάτης γυμναστικής all-in-one. Φυσικά, πρέπει ακόμα να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο για να απαντήσετε στην κλήση, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να μειώσετε την ανάγκη για συνδέσεις δεδομένων που βασίζονται στο τηλέφωνο.

Το Galaxy Buds+ της Samsung έχει λάβει πολλούς επαίνους. Προφανώς, στον σκληρό ανταγωνισμό της Apple, της Google και άλλων εταιρειών, ο γίγαντας της τεχνολογίας της Νότιας Κορέας προσπαθεί να κερδίσει μια θέση για τον εαυτό του.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο