27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Amazfit Band 7: Τώρα υποστηρίζει και Alexa

Την εταιρεία Amazfit δεν γίνεται να μην την ξέρετε. Είναι η εταιρεία που φτιάχνει τα Xiaomi Mi Band για την Xiaomi, που έχει την σειρά Amazfit GTR και GTS, την Stratos παλιότερα.

Η Amazfit, όσο περίεργο και να σας φαίνεται, αν και το έχω ξαναπεί, φτιάχνει και το δικό της Mi Band, το Amazfit Band. Μάλιστα ακολουθεί στα νούμερα τα Xiaomi Band και έτσι το τελευταίο μοντέλο της είναι το Amazfit Band 7. Το Amazfit Band, μάλιστα, είναι πάντα ελαφρώς καλύτερο από αυτό που παραδίδει στην Xiaomi και πουλάει. Αυτό μάλιστα σας το είχα πρωτοπεί στο Amazfit Band 5, που είχα φέρει, είχα μεταφράσει με σωστά ελληνικά γιατί είχε ελληνικά με μετάφραση Google, πριν 2 χρόνια περίπου. Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας είχα κάνει τότε…

Η Amazfit εννοείτε ότι συνέχισε να βγάζει το δικό της band, που σας το είχα αναφέρει και παλιότερα.

Τώρα σε ενημέρωση που μου ήρθε από την Amazfit, το Amazfit Band 7, μέσω ενημέρωσης του firmware, υποστηρίζει πια και Alexa!

Αλήθεια….το Xiaomi Mi Band 7, υποστηρίζει Alexa!? Φυσικά και όχι γιατί είπαμε.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή, πρώτα θα πρέπει να έχετε λογαριασμό που να είναι όχι ελληνικός, αλλά από χώρα που υποστηρίζει επίσημα την Alexa, πχ ΗΠΑ. Το πως μπορείτε να το κάνετε, σας το έχω δείξει παλιότερα στο Amazfit GTR 2, κάτι που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Στο Amazfit Band 7 πάντως για να ενεργοποιήσετε την επιλογή, θα πρέπει να πάτε μέσω της εφαρμογής Zepp APP στο “Profile” -> “Amazfit Watch” -> “Amazon Alexa” -> “Login with Amazon”. Αφού δώσετε το ΟΚ στην σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Alexa πατόντας το πάνω κουμπί του ρολογιού για 1 δευτερόλεπτο ή πατόντας στο “Alexa” μπαίνοντας στο μενού από το smartband.

Εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε το Amazfit Band 7, μπορείτε να το βρείτε στο Γερμανικό Amazon, που θα σας έρθει ΧΩΡΙΣ τελωνείο, στα 49.90€, μία πάρα πολύ καλή τιμή αναλογικά με το Xiaomi Band 7.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο